Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default Pierdere semnal HH?

    Este adevarat ca in cazul folosirii unei monturi HH exista o pierdere de semnal fata de varianta cu actuator?Cam cat e pierderea?

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da este adevarat.actuatorul se foloseste la antene de peste 1,5m in timp ce hh merge pina la...
    lasind gluma la o parte unde ai auzit asta ?

  3. #3
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi sa intamplat mie personal!Am avut actuator si imi intra telenor de pe Thor(kiosk) bine undeva la 40-50% semnal si acu cu HH daca ajung la 30%.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Teoretic cred ca s-ar pierde ceva p drum pt ca apar 2 mufe in plus, dar nu cred ca se simte diferenta in practica

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    receiverul a ramas acelasi ? daca da,vezi ca nu ai reglat antena pe semnal maxim !

  6. #6
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sigur e din reglaj;
    am 2 H-H si le aveam si inainte fixe. semnal stabil si la acelasi nivel

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cazuri critice se intimpla . La fel si pentru switch .La fel si pentru o ,,mufare " proasta .La fel si pentru o indoire/strangulare a cablului .

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E simplu de verificat: fara sa misti antena, te legi cu cablul de la receiver direct la LNB si vezi ce semnal ai asa.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top