Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default Card splitting sau Clone

    sa zicem de ex ca as avea un dream cu un card A valabil , si un dream fara ambele in lan . cum pot sa fac sa vad pe dreamul 2 cardu A ca si local ?

  2. #2
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu orice cam ( gbox, cccam), il pui pe unul din dreamuri si pe celalalt il faci user
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta stiam si eu :P) , nu asta era intrebarea
    d1=card max

    M:gheo.no-ip.varza sau 192.168.0.1

    D: peersi s.a.m.d

    d2= gol (dar sa vaz tat max ca sa am share si in asta)

    M:vasile..... sau 192.168.0.2

    Deersi

    deci in cercam sa inteleg cum se face cs2gbox sau un c-line sau mai ce o fi ca sa fie in local la ambele:P)


    si cred ca e ceva de jenu

    C: 192.168.0.1 io ip port pass 12000/34000 deskey or smth very long
    intrebarea ce e in 192.168.0.1 ?:P))))

  4. #4
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in local la ambele nu se prea poate da la dist 1 mere cu newcs pt cccam sau cs2gbox pt gbox.sper ca am inteles bine intebarea

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by buleus View Post
    in local la ambele nu se prea poate da la dist 1 mere cu newcs pt cccam sau cs2gbox pt gbox.sper ca am inteles bine intebarea
    ai inteles f bine , se poate sa stiu varianta gbox ?:P) aia cu cs2gbox pls

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca il vrei local in ambele receptoare iti trebuie:SmartWi Residential Cardsplitter .

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    noah stai sa vezi ce am inteles eu , in afar de ce ai scris tu @ovidiumarius.
    ar fi o posibilitate. ca in loc de linii d in cwshare , sa ai linii c.acuma sub ce forma exact nushu , care ar fi mai tari ca d-urile , si tzar da sharing la abo full la recept din camera vecina.sau de la vecinu .sa nu intram in moscuri , dar cam acolo as vrea sa ajung sa am posibilitatea sa am acelasi lucru pe ambele. si fara wireless cum spui tu , sa fara cam diablo sau mai stiu eu ce:P) doar am conexiune la el.e la mine in lan, si si daca nu ar fi conexiunea , netu , suportul exista , same as gbox:P)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top