Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Ex-Hermanstadt Master
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default Brumiere SS2 a, ori ba?

    Mai merge si daca da cu ce?
    Skystar 2 rev 2.3, Optibox 550s, Sunray Sr4, Gibertini OP 75, Offset 1,1m, Moteck HH SG 2100, Optibox HH DM2200

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, merge cu vPlug.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Resita
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Angry brumiere

    la mine nu mai merg pe 12032-13Street,MGM,Sci-fi de citeva zile orice as face
    apeia

  4. #4
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine de ieri is down cu SS2 si vplug

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg toate, fa-i o rescanare si cauta-le sub providerul BetaDigital.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Cluj-napoca
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg 100%


    O aparut nu demult o noua serie de chei incercati sa sa le bagati manual
    OffSet 0.8m + Twin LNB 0.2 + ss2

  7. #7
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-am scanat si .....si tot nu merge Pre.....e. postati va rog cheile pt ss2 cu care e k acum .

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andreisky View Post
    I-am scanat si .....si tot nu merge Pre.....e. postati va rog cheile pt ss2 cu care e k acum .
    N 0501 01 4955D86C8D4AD4F0432ABDE26B556090
    Trebuie sa o ai in v_keys.db .

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Resita
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default prem

    incearca in proprietatile canalului sa bifezi decodarea numai pt NA2.Eu merg cu MyTheatre am uitat cum se face la progDVB sau AltDVB
    apeia

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top