Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Oravita
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default Ciudateniile lui 1160

    Salutare tuturor,
    Dupa luni de asteptare ,saptamana trecuta am intrat in posesia multravnitului receiver. Bucuria m-a tinut de la reprezentanta RCS Resita pana acasa. Imediat dupa ce am instalat antena am observat imperfectiuni in functionarea lui. Astfel, totul functioneaza perfect pana il opresc din telecomanda. La a doua pornire din telecomanda, dupa nici 10 minute de functionare, pe orice canal apare NOTE_10 de care nu mai pot scapa sub nici o forma. Degeaba il opresc de la butonul din spate. Am incercat dupa metoda descrisa tot aici pe forum ( care e valabila si pentru 1120):
    1.Se da un Factory Set
    2.Nu se scaneaza ci se opreste receptorul din spate.
    3.Se scoate si se reintroduce cartela.
    4.Se porneste receptorul si se scaneaza satelitul.
    Totul e OK pana il opresc din telecomanda. Apoi calvarul revine. Receptorul are HW 1.00.a , SW 1.07.a iar upgrade-ul ultim facut este la 25/3/2005. Era sa uit: nu am reusit in nici un mod sa-i fac upgrade la soft pentru ca banuiesc ca mai exista si alte versiuni ulterioare.
    Poate gresesc eu ceva. Sau poate chiar trebuie sa merg cu el inapoi la RCS?
    Va rog sa-mi dati cateva sfaturi. Va multumesc anticipat.

  2. #2
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai semnal suficient pe toate cele 3 transpondere?
    Iti trebuie un minim de 60% pe TP1 si ceva mai mult pe TP2, iar TP3 nu are probleme. Daca antena nu e reglata corect pot aparea note_10, iar daca ai LNB Vector, treaba se simplifica, schimba-l cu un GOLD si problema va disparea!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Oravita
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default Exista semnal

    Quote Originally Posted by AirBoy
    Ai semnal suficient pe toate cele 3 transpondere?
    Iti trebuie un minim de 60% pe TP1 si ceva mai mult pe TP2, iar TP3 nu are probleme. Daca antena nu e reglata corect pot aparea note_10, iar daca ai LNB Vector, treaba se simplifica, schimba-l cu un GOLD si problema va disparea!
    Antena este f.bine reglata. Este o antena simetrica de 1,5m. Pe ea vedeam Digi cu un 1120 in conditii foarte bune. De fapt 1120 merge mult mai stabil ca 1160.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    suna la ei si cere sa transmita din nou impulsul de activare al cartelei. eu asa am reusit...in final.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Din romania
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am o problema cu 1160 ca-m la 2 3 zile pierde singur tvr 1 si toate celelalte programe de pe acelasi transpoder

  6. #6
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie nu-mi intra deloc semnal pe TP-ul acesta.. celelalte doua sunt ok cu semnal de 80% Am comandat un invacom sper sa rezolve problema ca alfel ar fi prima antena ce nu o pot face sa mearga 100%
    Mersi de sfat .. Inseamna ca un lot de vectore sunt de tot rahatu'


    #Nanok#

    „…acest delir, această lume nebună a gadgeturilor, a fetişurilor care încearcă fiecare să imprime eternităţii o valoare şi să facă dovada unei mîntuiri prin lucruri şi a lipsei mîntuirii prin har.“ - JEAN BAUDRILLARD ¶Root is a state of mind¶

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Oravita
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tuturor pentru sfaturi. De 3 zile s-a autoreparat. E ciudat,
    asa-i?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    274
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NU s-a autoreparat !
    Insemna ca sfaturile celor de mai sus erau indeplinite de sistemul tau. Mai lipsea un semnal de activare. Banuieasc ca dupa un weekend s-a rezolvat problema.
    Cei de la DIGI afirma ca ei retransmit codurile de activare in weekend.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Hot Bird pe HSS-1160
    By Cristi-C in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 29th September 2006, 09:20
  2. HSS 1160 SW 1.23 - tot cu probleme...
    By dondos in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 24th April 2006, 06:29
  3. hss-1160
    By cri25 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 7th February 2006, 22:20
  4. help 1160
    By RADUSOVA in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 8th January 2006, 23:47
  5. HSS 1160 LOKED
    By ADYSAN in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 5th January 2006, 20:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top