Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default problema cu Skystar 2 pe P4!!

    SALUT am un skystar 2 de curand miam cumparat un calculator intel p4 1500mhz 256ram 64m video , si ami merge foarte sacadat skystarul, pana la urma am constatat cu ( sisoft sandra) ca slotul PCI are 3,3v iar skystarul ar avea nevoie de 5 volti. ce pot sa fac? placa ss2 este buna 100% merge pe un P3 100mhz, am vreo solutie sau nu? multumesc.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instalezi win , directx , wmplayer , driverele SS2
    instalezi un dvd player , sau codec de aici codecs v1.1.exe - 2.86MB
    instalezi dvb player .
    configurezi dvb player .Resursele PC sint suficiente pt a merge bine .
    Setezi un Restore point .
    Instalezi orice inutilitate dupa ce ai reactualizat restore point ul .

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Instalezi win , directx , wmplayer , driverele SS2
    instalezi un dvd player , sau codec de aici codecs v1.1.exe - 2.86MB
    instalezi dvb player .
    configurezi dvb player .Resursele PC sint suficiente pt a merge bine .
    Setezi un Restore point .
    Instalezi orice inutilitate dupa ce ai reactualizat restore point ul .
    multumesc ca miai rasp. am sa ancerc maine sa vad ,sper sa mearga multumesc mult ,salut.

  4. #4
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Monteaza si o placa video minim 128Mb.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Instalezi win , directx , wmplayer , driverele SS2
    instalezi un dvd player , sau codec de aici codecs v1.1.exe - 2.86MB
    instalezi dvb player .
    configurezi dvb player .Resursele PC sint suficiente pt a merge bine .
    Setezi un Restore point .
    Instalezi orice inutilitate dupa ce ai reactualizat restore point ul .
    salut dupa ce am instalat codecul ai am setat placa pt codec a mers imediat multumesc mult salut

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu o problema aseamnatoare dar cu un pinaccle ,am semnalat asta in topicu asta mai p larg http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=53673,o sa incerc si eu codecu acela ,smv sa vad daca are efect si la mine
    strong 6130, 1,2 al 62E<...>30V / pinacle pctvsat/digi tv(ian`05)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top