Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: ce sa fie?

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default ce sa fie?

    Am instalat GP 3.6.0 si ultimul setings SetDBrotor likra...
    Ciudatenia apare cind schimb satelitul si providerul ....de la 19 la 13 ... de la Premiere la Polsat , imi dispare semnalul...
    Acest lucru e valabil citeodata si pe Digital + de pe 19...
    Rapidist pur singe...

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu stie careva de ce se intimpla aceasta anomalie ?
    Rapidist pur singe...

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta se poate intampla cateodata cand esti pe o anume frecventa existenta in settings/lista de canale iar acel tp nu exista in tp list
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  4. #4
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu sunt multumit de 3.60 dar motivele sunt altele. MI se pare ca se misca mult mai greu decat versiunile anterioare si se blocheaza f des. Cu 3.40 m-am intels cel mai bine si cred ca o sa revin la ea.
    Nu am tot felul de addon-uri instalate deci nu asta e motivul.
    Gbox-ul e bine configurat cu ignore bun si carduri putine de gestionat.

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    paulino , semnalul trece printr-un Diseqc ? Patesc cateodata si eu asta , eu am antena fixa cu Astra_Hotb_Sirius prin diseqc , si mai sughita uneori .

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceasta problema am avut-o si cu un diseqc no name.
    Am antena multifeed cu 4 lnb twin, ma-m inervat si am schimbat ambele comutatoare diseqc, mi s-a recomandat diseqc de firma spaun, ca.25 eu buc Acum schimba ca fulgerul de pe un sat pe altu.

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E adevarat , diseqc-rile de vapor , no name , se mai ineaca uneori , la mal

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa mentiunez ca am si diseqc...il elimin si va comunic rezultatul...
    Rapidist pur singe...

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am eliminat Diseqc si tot degeaba...pe TPS nu imi deschide desi am SNR=75% , AGC=81% si BER=0 ...,,Service could not be found!" imi afiseaza ostentativ pe ecran...Pe ASTRA 19 grade, la fel se comporta pe pachetul olandez ....!?!
    Rapidist pur singe...

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai avut inainte alte settings si alt satelites.xml ? Unele chestii nu potrivesc cateodata .

  11. #11
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    Am eliminat Diseqc si tot degeaba...pe TPS nu imi deschide desi am SNR=75% , AGC=81% si BER=0 ...,,Service could not be found!" imi afiseaza ostentativ pe ecran...Pe ASTRA 19 grade, la fel se comporta pe pachetul olandez ....!?!
    Verifica frecventza. Poate a fost setting-ul aiurea (daca l-ai incarcat gata facut)
    Nu cred ca are legatura cu img dar raman la parerea ca 3.60 e cam de kkt fata de cele precedente.

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica daca la ...

    Setup--->Service Searching--->Satellite Configuration--->many satellites via DISEqC Rotor--->;
    1.prin selectare( verifica daca denumirea satelitului de la 13E este aceasi cu denumirea din imaginea de mai jos), daca nu da --->OK--->Si selecteaza 02=13.0E HOTBIRD--->green button(=save)

    2.prin selectare( verifica daca denumirea satelitului de la 19.2E este aceasi cu denumirea din imaginea de mai jos), daca nu da --->OK--->Si selecteaza 01=19.2E ASTRA--->green button(=save)


  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu patesc ceva asemanator,dar pe amos,de exemple pe hbo,cinemax,ant 3,acasa,axn,etc,merge epg-ul dar in momentul in care mut pe vreun canal primesc mesajul ""service could not be found"",am rescanat satelitul dar nici o schimbare.
    ce sa fie?

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @first zipper e ok setarea,am schimbat si lnc-ul.. dar tot nu vrea...
    13 grade nu am semnal la pachetele HRT,Multivision,o parte din Erotic si AB SAT...
    19 grade nu am semnal pe pachetele C+NL,CINE+,Premiere Austria...
    cred ca ceva din tunerul DM -ului 500...
    Rapidist pur singe...

  15. #15
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu cred ca ti-e varza lista de canale si xml-ul ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top