Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default Mare necaz......

    Nu reusesc nici la D-zeu sa mai gasesc ECM si G1 cu v plug.Am instalat 1.7.6 am modificat v_emm astfel:
    "[4101]
    emm_pid_hex=0091
    AutoTerminateOnKeyFind=0
    AutoStartOnChannelChange=1"
    am copiat v plug 1.7.5 pus pe net de SLAman ,dar NIMIC!
    VA ROG AJUTATI-MA!
    Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa mentionez ca am ss2 si progdvb.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am testat chiar acum ProgDvb4.8.3 cu vPlug175 pe care l-am postat aici:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=49338&page=41
    in postul nr 602 si merge:


    Nici nu mai folosesc El Buscador ci metoda descrisa in acelasi post.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum dau jos ce-i acol si incerc.Am Prog DVB version 4.85.1 [1.35/standard edition].Conteaza ce versiune e?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ar trebui sa conteze. Eu asta il aveam instalat mai demult, dar folosesc aproape in exclusivitate Altdvb-ul.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bai Largule,si eu aveam problema asta dar cu ce ne-a dat SLAman am rezolvat-o.Am gasit keya si cu el buscador(8 min 20 sec) si cu n2brute(instantaneu).Eu am dat jos vplug 1.7.6 si am pus http://www.zshare.net/download/3029098cb86d0f/

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SLAvit,SLAman,sa fii!
    Perfect !
    Multumesc!

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by largu View Post
    SLAvit,SLAman,sa fii!
    Aoleu, mamma mia!

  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite asa ajungi un zeu SLAvite!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Uite asa ajungi un zeu SLAvite!
    As prefera un leac pentru SLA, man!

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ma enerva! Sa nu zici ca suferi de SLA ca nu te cred...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Romania,Suceava
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Default Vplug 1.7.7

    Nu inteleg la ce mai este necesar sa fie gasita keya D+ atata timp cat exista Vplug 1.7.7 care se ocupa "personal" de lucrul acesta
    yo

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Sa nu zici...
    Nu zic...!

  14. #14
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ceva fisiere fresh v-keys se poate?
    Am fost plecat 2sapt. si ieri am instala vplug1.7.7 si nu face AU.
    Tnx
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  15. #15
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Baga-l pe asta nou 1.7.8 si vezi ca un v_keys il gasesti pe http://rapidshare.com/files/48882004....2007.zip.html
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top