Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Kaon 570h

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Smile Kaon 570h

    SALTARE DOMNILOR.Un prieten si-a luat un kaon 570h si as dori sa-i pun un soft care sa deschida tps.hw 13416D ,s/w 03.05.05 ,v.6.1.9 ,ca 2.2.10 pvr 1.9.1. incerc sa pun ora gmt 00.00 dara in menu nu este posibil adica nu apare scris gmt doar ora locala.daca poate amu cine sa ma ajute tare mult i-as multami.doamne ajuta.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai ai pus softul sau nu? Ce emu? Iar gmt nu o sa-ti apara......lasi pe ora zero si o sa mearga.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    frate daca soft cer de unde dracu sa fi pus .am gasit unul pe satelite.fr exact pt acest hw dara cind intru in kup si ajung la descarcare primesc un mesaj de atentionare si nu incepe sa-l descarce.multam si voie buna.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca e un topic special ptr kaon. Am crezut ca ai reusit sa pui soft, dar nu reusesti sa setezi ora. Versiunea ta hw este destul de rara. Nu stiu cu e compatibila. Mai gasesti soft pe http://depo.gen.tr.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit sa pun soft dara baiu cela mare e ca incercind sa pun un loader cu care ar fi mers tps-ul (loader 112)s-a blocat reciverul .pe display nu-mi apare decit on si nimic mai mult.multam si o zi buna.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai de ce sa pui un bootloader nou. Daca ai reusit sa pui alt soft lasi bootloaderul in pace. Nu il schimbi ca nu iti va aduce nimic nou. Incearca sa pui un soft de la turci si nu te mai juca cu bootloaderele.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top