Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33

Thread: echolite 790

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Undeva in Romania
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default echolite 790

    Sal!
    Am o mare problema ...!Am incarcat varianta de pa*ht nou aparuta pe croteam ,v.2.88 si dupa ce s-a restartat a aparut ,,boot,, si atat..!
    la interval de 3-4 sec . apare la fel ,,boot,,!
    Cum pot remedia aceasta problema?
    Astept orice sfat , sugestie!
    Merci!

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Undeva in Romania
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default echo

    Chiar nu are nimeni nici un sfat?Sa-mi iau adio de la echolite?

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @rdi....incearca sa bagi alta varianta(versiune)
    SS2+ECHOSMART 790+H-H+ANTENA1.2

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Undeva in Romania
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default echo

    Am bagat si alte variante de soft si..nimic!Acelasi rezultat...porneste si apare ,,boot,, si atat!

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit si eu la fel, dar cu alta versiune. Era prea mare lista de programe. Am bagat un soft mai vechi.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rdi View Post
    Chiar nu are nimeni nici un sfat?Sa-mi iau adio de la echolite?
    Un amic a patit exact aceeasi chestie la Echolite-ul lui (al meu din fericire merge perfect cu ultima versiune 2.8. Inca nu stiu daca ajuta, miine o sa aflu, dar pe echolite.uv.ro la sectiunea upload e o arhiva de deblocat Echolite-ul cind da ERR9, poate e de ajutor si in cazul de mai sus. Miine o sa stiu sigur daca a fost sau nu de ajutor ... pina atunci spor la incercat si BAFTA multa!

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Undeva in Romania
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default echol

    Am incercat si cu acel prog. err9, dar ..nimic!
    Astept cu mare nerabdare solutii!Multumesc tuturor celor care si-au facut timp sa-mi raspunda!

  8. #8
    The One Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa pui softul asta: http://echolite.uv.ro/download/GREENFIXINGFORerror8.zip apoi pune 2.88 . Poti incerca sa schimbi si boot-ul : http://echolite.uv.ro/download/rs232.rar


  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Undeva in Romania
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default echol

    Am incercat tot!Nu reusesc!Nu primeste decat orice var. de soft. indif. de versiune, v. 2.67.-v. 2.88 etc. si softcam.Celelalte aplicatii sant refuzate , daca pot spune asa !Incerc sa bag alpcatia de la ,,fixing for err0r 8,, si imi apare ,,linking,, si atat! Nu porneste download-ul!
    Ce pot sa mai fac?

  10. #10
    The One Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rdi View Post
    Am incercat tot!Nu reusesc!Nu primeste decat orice var. de soft. indif. de versiune, v. 2.67.-v. 2.88 etc. si softcam.Celelalte aplicatii sant refuzate , daca pot spune asa !Incerc sa bag alpcatia de la ,,fixing for err0r 8,, si imi apare ,,linking,, si atat! Nu porneste download-ul!
    Ce pot sa mai fac?
    Incearca cu CNX-ul asta : http://rapidshare.com/files/47892319...6.ff.01nov.zip


  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Undeva in Romania
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Red face echol

    Nimic!,softul,, il ia , in rest nimic!
    Din nou , apare ,,boot,, si nimic mai mult!
    Si totul a aparut dupa ce am bagat v. 2.88!
    Mai am vreo speranta sau ,,Adio Echollite''?

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti ia softul in timp ce vezi "boot"?
    Pune in soft vechi, mai mic ca marime decat 2.88 (cred ca asta e cel mai mare de pana acum, 710KB); 2.77 de exemplu, are 682KB.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Undeva in Romania
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Angry echol

    Orice varianta de soft o ia! Problema e ca la pornire apare ,,boot,, si nu mai incarca programul , mai clar nu mai face butarea propriu-zisa!
    In afara de ,,soft,, si softcam nu mai incarca nimic!
    Am incercat si var. de soft mai vechi, gen 2.67 si nimic...!
    Concluzie, incarca orice var. de soft dar nu mai porneste in asa fel incat sa functioneze!Apare BOOT si atat!

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rdi View Post
    Orice varianta de soft o ia! Problema e ca la pornire apare ,,boot,, si nu mai incarca programul , mai clar nu mai face butarea propriu-zisa!
    In afara de ,,soft,, si softcam nu mai incarca nimic!
    Am incercat si var. de soft mai vechi, gen 2.67 si nimic...!
    Concluzie, incarca orice var. de soft dar nu mai porneste in asa fel incat sa functioneze!Apare BOOT si atat!
    Salut,
    Am_revigorat_Echolite-ul_amicului.Scriu_cu_underscore_pentru_ca_nu_imi_m ai_merge_tasta_space.
    Trebuie_sa_iei_versiunea_din_alt_receptor.Pur_si_s implu_le_conectezi_intre_ele
    si_al_tau_o_sa_downloadeze_versiunea_din_celalalt. O_sa_salveze_in_memorie_
    O_sa_scrie_good_pe_display,si_daca_o_sa_ramina_blo cat_il_opresti_de_la_buton
    din_spate_il_repornesti_si_o_sa_booteze.Daca_esti_ din_Bucuresti_vii_cu_bolnavul_
    la_mine,sau_vin_cu_al_meu_la_tine.Astept_mesaj_pe_ PM.
    BAFTA!

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default echolite 770

    dupa ce am ancarcat noul soft 2.88 nu mai porneste scie boot si iar boot dupa 3,4 sec. ce sa fac? am ancercat si softuri anterioare se ancarca scrie boot dar tot nu porneste nici macar cu softul anterior nu mai vrea,daca ma poate cineva ajuta va rog multumesc.
    Last edited by hap_ciu13; 9th August 2007 at 22:56.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top