Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default Trebuie sa ma reorientez :(

    Dupa ce acum 2 saptamani am comandat un dm500 si a venit cu tunnerul gata stricat, in noatpea asta a crapat si tunerul celui pe care-l aveam. Se pare ca tunerele ALPS nu sunt cele mai reusite
    Nu merge decat daca pe loop ii pui un alt recv pornit si atunci cand vrea muschiul lui. Culmea este ca imi povestea cineva de chestia asta cu 2 ore inainte de a se strica al meu. E vreun "mester" in Bucuresti care ma poate ajuta cu schimbare de tunner?
    @tutu crezi ca ma poti ajuta? Sa te sun?

  2. #2
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu problemele la 600pvr sa-au rezolvat la modelele mai recente. Are cineva unu luat mai recent sa-mi spuna ceva impresii?
    Astea cu tuner au?

  3. #3
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-am cum sa te ajut, nu sunt prea specialist in electronica, stiu ca cei de la Peruvision mai reparau tunere de dreambox, dar dureaza cu lunile daca n-ai o relatie ceva pe la ei.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clader View Post
    Dupa ce acum 2 saptamani am comandat un dm500 si a venit cu tunnerul gata stricat, in noatpea asta a crapat si tunerul celui pe care-l aveam. Se pare ca tunerele ALPS nu sunt cele mai reusite
    Nu merge decat daca pe loop ii pui un alt recv pornit si atunci cand vrea muschiul lui. E vreun "mester" in Bucuresti care ma poate ajuta cu schimbare de tunner?
    Nu e tunerul defect ... aceiasi problema o am si eu ... e vorba de un integrat care da tensiunile de 18/13 V. Integratul il gasesti pe placa principala cu inscriptia pe el "ltks" ... daca-l gasesti undeva sa-l cumperi ti-l poate schimba oricine care are scula cu aer cald pt smd-uri.
    Ca si rezolvare de moment eu am pus o sursa externa de 18/13V comandata chiar din dream si merge inclusiv comanda de diseq.

  5. #5
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci man o sa vad pe cine gasesc sa ma ajute cu asta. Nu prea ma pricep la electronica

  6. #6
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK @tutu merci.

  7. #7
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oricum mai vreau unu si daca exista la Mirosat dm500 sau 600 zi-mi si mie @Fanta te rog. Daca il am pe al 2-lea pot sa-l dau p;asta la reparat.
    Merci

  8. #8
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Aghiuta View Post
    Nu e tunerul defect ... aceiasi problema o am si eu ... e vorba de un integrat care da tensiunile de 18/13 V. Integratul il gasesti pe placa principala cu inscriptia pe el "ltks" ... daca-l gasesti undeva sa-l cumperi ti-l poate schimba oricine care are scula cu aer cald pt smd-uri.
    Ca si rezolvare de moment eu am pus o sursa externa de 18/13V comandata chiar din dream si merge inclusiv comanda de diseq.
    Incercand diverse variante cu semnal da de alt recv sau cu un recv pus pe loop-ul dreamului la un momentdat a mers cu antena legata direct la el. Dupa reboot aceeasi chestie.

  9. #9
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clader View Post
    Oricum mai vreau unu si daca exista la Mirosat dm500 sau 600 zi-mi si mie @Fanta te rog. Daca il am pe al 2-lea pot sa-l dau p;asta la reparat.
    Merci
    Stoc 0 la Mirosat.
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  10. #10
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok merci l-am dus la peruvison. Domnul peruan f amabil mi-a promis ca intr-o saptamana e gata. Am mai cumparat unul ca nu strica

  11. #11
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @bmxro daca citesti topicul cred ca stii ce trebuie facut

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top