Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema" SS2 pe P 4 Dual Core

    pe sistem vechi AMD Athlon 900,256 MB RAM,Geforce 2MX MB no name,SS2 functioneaza perfect.Pe sistem nou P 4300 Dua;Core PB Asus P5B Radeon 1950 pro 2GB RAM se pierde semnalul dupa aprox 10 min,indiferent de slotul PCI in care e bagata SS2.Soft XP SP2 Dirivere 4.3.0 Alt DVB

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by karbit View Post
    pe sistem vechi AMD Athlon 900,256 MB RAM,Geforce 2MX MB no name,SS2 functioneaza perfect.Pe sistem nou P 4300 Dua;Core PB Asus P5B Radeon 1950 pro 2GB RAM se pierde semnalul dupa aprox 10 min,indiferent de slotul PCI in care e bagata SS2.Soft XP SP2 Dirivere 4.3.0 Alt DVB
    Vezi ca exista sectiune dedicata placilor
    http://www.rdi-board.com/forumdisplay.php?f=21
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top