Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Marime antena pt. Astra28.2E

    Salut,
    sint in Bucuresti si doresc sa receptionez SkyUK. Am tot ce-mi trebuie legat de abonament, dar sint intr-o dilema cu marimea antenei.

    DIn ce am inteles, tot ce e pe spot-ul 2D (BBC,ITV) nu avem sanse sa prindem. Pt.restul ar fi suficient o antena de 1.5m.

    As avea posibilitatea sa schimb antena de 1.5m cu una de 1.9m in ultimul moment inainte de instalare. Se merita? De precizat ca LNB este Invacom 0.3db.

    Intrebarea este: in caz de vreme mai agitata (nu extrema), se poate sa apara blocking si/sau pixelation chiar si intreruperi scurte de imagine cu antena de 1.5m...daca as avea-o pe cea de 1.9m as scapa de aceste efecte?

    Mersi anticipat!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    44,46 N 26,11 E
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fara nici o discutie, categoric antena de 1.9 e recomandata..... daca o ai sau ti-o permiti atunci nu mai sta pe ganduri... si pune-i si o montura polara si un pozitioner....chiar merita

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Cu offsetul meu de 1,85 prind Sky UK fara probleme, spoturile vizibile din Romania (uita de BBC, ITV).
    Oricum nu te sfatuiesc sun 1,8m, indiferent daca optezi pt prime-focus sau offset.
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi pt.raspunsuri!

    antena oricum nu va fi offset, iar pozitioner nu ne trebuie deocamdata.
    voi opta pt.cea de 1.9m atunci.

    sper acum sa ma tina cit mai mult digibox-ul, am un pana tu-dsb30...printre cele mai bune, chiar poate cel mai bun tuner pt.zone de "fringe" a semnalului...DAR f.nabadaios are ceva boli mostenite legate de sursa...

    daca trece cu bine de RWC2007 sint multumit

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt timisoara ce marime a parabolei se recomanda?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Vestul Romaniei
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default

    0.9m e perfect in vestul romaniei !
    Vu+ Solo2 + 1.1m Famaval + HH Speedy + LNB 0.2db Inverto Black Ultra Single

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cyp123 View Post
    pt timisoara ce marime a parabolei se recomanda?
    Cu 1.5m ai sa vezi si BBC / ITV (cele de pe polaritate verticala). Pentru orizontal, greu ...
    Daca te intereseaza in special 2D, alege 1.8m sau chiar mai mare, pentru a evita caderile de semnal.
    Mai multe despre 2D, aici.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vad ca sunt probleme de receptie...
    ce ma intereseaza pe mine:
    sa prind sky sports,eurosport 1 si 2 british,NASN in special.
    vreau sa cumpar subscribtie de SKY pt aceste canale.imi intra pe dish de 0.9m,cum spunea cineva,sau ce marime imi trebuie pt astea?
    n-as vrea sa platesc 47 lire (pachetul premium)+ 15 lire(pt NASN) pe luna si sa nu le vad
    mai ales ca si card-ul costa 299euro
    ce receptor am nevoie?trebuie sa fie neaparat un receptor de la SKY?(nu am pretentie de HD)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top