Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Apr 2007
  Location
  Ardeal
  Posts
  918
  Posts Thanks / Likes

  Smile licenta windows xp

  cu cateva zile in urma,agatat fiind de microsoft cu licenta pirat,mi-am cumarat licenta.auzisem multe,nu stiam ce sa cred si facui apel pe acest forum,poate cineva ma va lamuri.spre surprinderea mea lamuriri putine am primit,batjocuri[probabil de la,,nelicentiati,,]mai multe.
  mi-am schimbat placa de baza a pc.am instalat windowsul cu licenta.imediat dupa instalare am fost pus in tema ca licenta mea este trial[ma anuntau ca mai am 30,29,28 zile].am sunat la microsoft,am urmat pasii spusi de ei si licenta a fost activata nelimitat.
  astept sa-mi schimb serverul[ip].mi-au spus ca in acest caz si inca cateva,activarea tot ei o vor face.exista si posibilitatea anularii licentei.
  p.s. eu de ani buni am ,,functionat,, cu licenta pirat,in general c-am stiam ce sa fac.la fel windows,vista,linux eu le-am instalat.nu ma dau a toate cunoscator,daca cumva am contribuit la scoaterea la vedere a ilegalitatii mele din greseala am facut-o.
  sa traim bine !

 2. #2
  Inimos din cale afara Expert
  Join Date
  Feb 2005
  Location
  in my own mind
  Posts
  10,542
  Posts Thanks / Likes

  Default

  @ghita 49...ma omule...tu ai auzit de WGARemover? Sau de linkuri cu windows atat de bine contrafacut incat nu te mai gaseste nici mama lu Portitza(Gates) Vasile(Bill)? Cre'ca trebuia sa urli mai tare sa fii auzit. Sincer nu am vazut postu tau... Sper ca nu postasesi la DVD-DIVX-...
  Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top