Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy pls help me patch ptr. Strong 4125 evo

    Salut Caut de trei zile un patch pt Strong 4125 evo si nu gasesc mai nimik din 2006 sau 2007, va rog mult sa imi dati voi sau dati-mi un link care sa fie bun si sa si mearga. Va rog mult, Ciao

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adryan_mircea View Post
    Salut Caut de trei zile un patch pt Strong 4125 evo si nu gasesc mai nimik din 2006 sau 2007, va rog mult sa imi dati voi sau dati-mi un link care sa fie bun si sa si mearga. Va rog mult, Ciao
    Din cite stiu eu(din pacate) ,nu mai este nimic nou actualizat ptr seria de strong 4xxx!

    Si eu am un 4155evo ,pe care functioneaza in acest moment d+ ,si inca ceva in viacces1.

    Ai incercat cu acest SoftWare_firmware-emu, [D.+], Strong 4125 Evo, version of the 25.01.2006 .

    pe care il poti gasi; http://upl.frocus.net/index.php?lng=en&p=5

    mai mult de atit, cred ca nu se poate! din pacate.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai aia la mine zice invalid fimware. Ce pot sa fac?

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adryan_mircea View Post
    Pai aia la mine zice invalid fimware. Ce pot sa fac?
    @Mircea_ sa intelg !nu iti accepta receiverul softul?
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in prg cu care se baga acel fisier nu ma lasa, zice cand il bag invalid firmware

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adryan_mircea View Post
    in prg cu care se baga acel fisier nu ma lasa, zice cand il bag invalid firmware

    La mine pe str4155evo ,a m procedat in felul urmator:

    1.RESTORE: executati restore 1/2 .bat pentru revenirea la softul original.
    2.UPGRADE: executati upgrade 1/2.bat pentru instalarea patch-ului.
    3.FULL UPDATE:executati full_up1/up2.bat ,update final....

    normal ar trebui sa-ti functioneze,in caz ca nu ai alte probleme cu receiveru!

    Cu un cablu null-modem(db9F - db9f)



    UPDATE1.BAT _Port Com 1
    UPDATE2.BAT _Port Com 2

    La mine pe 4155evo ,a functionat ok.

    bobi.

    =======================================

    @Mircea_ nu stiu ! daca cumva rec4125evo o sa accepte softul de 4155evo(numai sa nu-ti strici rec), eu ti-l trimit full complet pe o adresa de e mail.Cu tot ce trebuie....

    dar nu stiu,daca soft-ul de 4155evo e bun si ptr 4125evo ?
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  7. #7
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @adryan_mircea

    Daca ai patch concord deja instalat pe receiver treci direct la faza a doua.

    Quote Originally Posted by SAFETRON1
    faza 1
    extrage continutul patch.rar intr-un folder conecteaza cablul la receiver introdu-l pe acesta in priza dupa care executi fisierul upgrade1.bat daca ai cablul pe COM 1 sau upgrade2.bat daca e pe COM 2.Se va deschide o fereastra de dos in care sunt afisate momentele parcurgerii patchuirii si la sfarsit cand totul se termina press any key to terminate program si gata pt prima faza.Acum receiver-ul a trecut la noua varianta de patch (concord) care e diferita in grafica si meniuri de vechiul patch cu 9994 (ai sa observi asta cand il pornesti)

    Faza a doua
    extrage continutul arhivei SRT4125_D_Plus_OK.zip intr-un folder , conecteaza cablul la receiver executa fisierul UPDATE1.bat dupa care in maximum 7 secunde introduci receiver-ul in priza.In fereastra deschisa se afiseaza procesul de scriere si la un momentdat dupa circa 1 minut sau mai mult aceasta se inchide singura.
    http://rapidshare.com/files/47599871/patch.rar.html

    http://rapidshare.com/files/47601466...us_OK.rar.html

  8. #8
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa-ti spun , pe receiver-ul asta mai poti vedea doar D+.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Cluj Napoca/Alba Iulia
    Posts
    309
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Am uitat sa-ti spun , pe receiver-ul asta mai poti vedea doar D+.
    D+ de pe astra sau de pe hispasat? daca am patch concord pot sa pun fara nici o problema ultimul patch pt D+ pe un str 4155 evo ? Pe ce satelit sunt mai multe canale FTA sau care pot fi vazute cu un patch concorde
    Dragostea incepe cu un suras, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima.

  10. #10
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Dany_Strong 4155 Evo View Post
    D+ de pe astra sau de pe hispasat? daca am patch concord pot sa pun fara nici o problema ultimul patch pt D+ pe un str 4155 evo ? Pe ce satelit sunt mai multe canale FTA sau care pot fi vazute cu un patch concorde
    Merge pe ambele pozitii.Se poate pune dupa cum am spus in faza a doua , dar pt 4X55 este un update separat SRT4355_D_Plus_OK.zip nu este bun cel postat de mine anterior.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Cluj Napoca/Alba Iulia
    Posts
    309
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Merge pe ambele pozitii.Se poate pune dupa cum am spus in faza a doua , dar pt 4X55 este un update separat SRT4355_D_Plus_OK.zip nu este bun cel postat de mine anterior.
    Am pus SRT4355_D_Plus_OK.zip pe receptor dar versiunea de concord a ramas tot 105. Am mai gasit ceva cu multivision v106, l-a incercat cineva?daca reusesc sa trec pe v106 o sa mearga negra2? Sunt profund dezamagit de "viteza" de lucru al patch-ului
    Dragostea incepe cu un suras, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Cluj Napoca/Alba Iulia
    Posts
    309
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Dany_Strong 4155 Evo View Post
    Am pus SRT4355_D_Plus_OK.zip pe receptor dar versiunea de concord a ramas tot 105. Am mai gasit ceva cu multivision v106, l-a incercat cineva?daca reusesc sa trec pe v106 o sa mearga negra2? Sunt profund dezamagit de "viteza" de lucru al patch-ului
    Chiar nici un raspuns?
    Dragostea incepe cu un suras, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top