Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sri Lanka
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Arrow Can I rcv C band sats on 1 m KU offset dish


    Hi all, I'm from central part of sri lanka, can i rcv c band sats (like AS3S, AS2, ST-1, Apstar, Thaicom, ArabSAT) on 1 m KU band offset dish. if so how to mount the LNB (C band) on the dish, plz plz reply...
    Cheers

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Union territory
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    u wont get any sat except st1 and some tps of as3,as4,as2m
    minimum 4 ft, even offset u can get most of the sats by fixing proper feed with lnb(c band) like this
    http://img139.imagevenue.com/img.php..._122_549lo.JPG
    in this sat i pointed at as3 cband, nss 6 ku band

  3. #3
    FINISHED&GONE WITH SILENT Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    2,675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pondyguy View Post
    u wont get any sat except st1 and some tps of as3,as4,as2m
    minimum 4 ft, even offset u can get most of the sats by fixing proper feed with lnb(c band) like this
    http://img139.imagevenue.com/img.php..._122_549lo.JPG
    in this sat i pointed at as3 cband, nss 6 ku band
    thankx for the info......u r real expert....certified by human

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sri Lanka
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by pondyguy View Post
    u wont get any sat except st1 and some tps of as3,as4,as2m
    minimum 4 ft, even offset u can get most of the sats by fixing proper feed with lnb(c band) like this
    http://img139.imagevenue.com/img.php..._122_549lo.JPG
    in this sat i pointed at as3 cband, nss 6 ku band
    Ohh tkz lot dear, i try to get this, would you mind to tell me what is the size of your offset dish..
    Cheers..

  5. #5
    FINISHED&GONE WITH SILENT Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    2,675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DAYAL View Post
    Ohh tkz lot dear, i try to get this, would you mind to tell me what is the size of your offset dish..
    Cheers..
    its 120 cm offset....

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Chennai, India
    Posts
    2,090
    Posts Thanks / Likes

    Default


    You need to use offset scalar ring.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top