Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: semnal digi!

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default semnal digi!

    ceva furtuna la BUCURESTI?

    ora 18:31

    DIGI Bisitrita down

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valentinchris View Post
    ceva furtuna la BUCURESTI?

    ora 18:31

    DIGI Bisitrita down
    are semnal full..la 18.33...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ciudat si UPC -picat 18:34


    e innorat ..dar nu e furtuna (hopa ..tocmai a tunat :P)

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    aseara, in timpul ploii, tot butonind telecomnada, fara vreun scop anume, am apasat pe tasta cu setari. trecind de pe intelsat 10-02, unde aveam semnal 70 - 80 %, pe thor am ramas blocat: 98 % pe toate tp-urile ! si asta, repet, in conditii de ploaie normala, nu cu galeata. oare sa se adevereasca ce spunea fanta apropo de o relatie mai mult decit intima intre digi si focus ? nu de alta dar se pare ca a inteles si digi ca thor-ul are semnal mult mai bun decit intelsat-ul. de fapt intelsatul este dedicat in principal europei occidentale, iar spotul care acopera romania este destul de slabut, mai ales in conditii meteo dificile, pe cind thor-ul are scpotul concentrat mai ales in partea estica a continentului, din bulgaria si pina in finlanda acoperind foarte bine romania. dovada si dimensiunea antenelor: 60 cm focus si 90 cm digi pentru o receptie la buna. de unde concluzia: orice dimensiune a antenei mai mare decit cele mentionate anterior duce la cresterea nivelului semnalului. sau daca digi reintroduce in kit-uri, asa cum a facut la inceputuri, antene gibertini sau skymaster, cu un cistig superior celor din prezent nu o sa mai aiba competitori.
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    pentru toti cei fara semnal jiji ! luati o galeata si dati fuguta la cea mai apropiata caserie si umpleti-o cu semnal.ei,problema rezolvata ?
    nirolf bacsi, tocmai s-a terminat stocul de semnal din casierii..., asteptam un transport nou...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Ursule dut-e (na,ca sa ai de comentat) la culcare ca aberezi la greu.Auzi acolo,antene Gibertini la Digi!
    Iar treaba cu diferenta de semnal intre Intelsat si Thor s-a discutat pe aici 2 ani de zile,nonstop,iar raspunsul e:Nu e adevarat,regleaza-ti antena!
    O sa fac cateva poze si o sa le postez in curand si singura rugaminte pe care o am, va fii ca sa-mi spui ce tip de antena este? Anul trecut a fost o serie mica la Digi... p-orma mai vorbim...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    moo,digi ne tine la curent cu noutatile in materie de antene.cred ca s-au perindat vre-o 15 tipuri de antene si tot atatea te [email protected] vb cu superiorii.ce este acum la voi(antena de 0,9) e cea mai buna din tot ce ati avut pana acum
    boy2good

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Ursule dut-e (na,ca sa ai de comentat) la culcare ca aberezi la greu.Auzi acolo,antene Gibertini la Digi!
    Iar treaba cu diferenta de semnal intre Intelsat si Thor s-a discutat pe aici 2 ani de zile,nonstop,iar raspunsul e:Nu e adevarat,regleaza-ti antena!
    Lasa ursul sa odihneasca acum pe bune regland mii de antene directia Intelsat 1002, chiar niciodata n-ai verificat cand era semnal de 7,5 db la Intelsat 1002 (dupa "acul" Satlook Micro+) trecand la Thor era 9,5 db si mai e diferenta de 0,2 grade, glumeai cu raspunsul pentru ursul, nu? doar nu esti un incepator...,
    eu unul azi m-am mirat, am fost sa reglez vreo doua antene italienesti marca nu stiu cu LNB Sony de 0,3db,anul trecut stiu sigur ca am reglat toate la 98% conform meniu Hss 3169 NA ,7,5db conf.Satlook.
    Azi pauza mai mult de 80% si 6db nic, poate LNB "imbatranit".
    tare de tot.Si a mai trebuit sa mai si schimb un LNB

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    TM-HD
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am inteles ca se poate monta on motor h-h eu am intelsat si hotbird -digi tv... si vreau sa receptionez satelitul amos unii poate nu sunt de acor dar asta vreau eu cine ma ajuta si asa nu stiu exista instalatori care au facut acest lucru ?
    Last edited by CIPPRYART; 8th August 2007 at 09:37.
    cippryart GRAFIC

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by CIPPRYART View Post
    am inteles ca se poate monta on motor h-h eu am intelsat si hotbird -digi tv... si vreau sa receptionez satelitul amos unii poate nu sunt de acor dar asta vreau eu cine ma ajuta si asa nu stiu exista instalatori care au facut acest lucru ?
    sal'

    la catec exista o serie de suporturi pentru mai multe lnb compatibile cu antenele triax: flexiblock, duoblock si multiblock.
    http://shop.catec.ro/index.php?optio...id=12&Itemid=3
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Ursule dut-e (na,ca sa ai de comentat) la culcare ca aberezi la greu.Auzi acolo,antene Gibertini la Digi!
    Iar treaba cu diferenta de semnal intre Intelsat si Thor s-a discutat pe aici 2 ani de zile,nonstop,iar raspunsul e:Nu e adevarat,regleaza-ti antena!
    sal' zmeuroiule,

    intreaba-l pe [email protected] (scuze [email protected]). de la el am aflat despre antenele gibertini care au fost in kiturile digi acum ceva timp, serie limitata.
    diferenta de semnal dintre intelsat si thor mi-a fost confirmata de un instalator cu sat-look-ul in brate. ce mai vrei mai mult ? te iert pentru faptul ca m-ai acuzat ca aberez. dar ceea ce faci tu sustinind ca nu este nici o diferenta de semnal intre intelsat si thor ? nu seamana cu ce ai zis despre mine ? daca nu ma crezi pe mine, nu-i nimic: vezi ca si satwien are aceeasi parere. o sa il acuzi si pe el ca abereaza ? ma indoiesc.

    a, sa nu uit: pe timp frumos pe thor arata 98% pe toate tp-urile iar pe intelsat a tp-uri au semnal mai slab. in rest toate 98%. asa ca nu poti veni cu justificarea ca antena nu este bine reglata.

    in rest sanatate si numai bine.
    Last edited by ursul baloo; 8th August 2007 at 10:28.
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Semnalul intotdeauna a fost cu probleme la Digi, dar asa de rau ca acum parca nu a fost niciodata. Conservele Hyundai nu sint foarte realiste in privinta nivelului si calitatii semnalului, arata 98% calitate cu foarte mare lejeritate
    Zilele astea pentru ca a tot plouat si tot aveam intreruperi, am pus pe aceeasi antena si un Echosmart care arata niveluri muuuuuuult mai mici (dar mai realiste), insa pe TP-urile de pe Thor semnal cit cuprinde (deci partea cu "regleaza-ti antena" nu se aplica aici). Ploaia nu a fost foarte "grea" dar semnalul de la Digi tot pica intr-o veselie, asa ca inclin sa cred ca problema nu e la receptia semnalului de la satelit, ci la "upload"-ul de la sol. Acum pentru ca fenomenele extreme (furtuni, ploi etc) se tot inmultesc ma gindesc (ca multi altii probabil) daca nu ar fi mai bine sa schimb DTH-ul ... si asta numai datorita calitatii semnalului ...
    Daca aveti impresia ca am aberat va rog nu va chinuiti sa ma mai injurati, decit daca va face sa va simtiti mai bine (nu vreau sa va rapesc placerea) ... dar as aprecia un comentariu obiectiv referitor la cele scrise mai sus.

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    imi pare rau sa aud si alti abonati ca patesc aceeasi problema. imi pare bine ca aceiasi abonati imi confirma constatarile, repet, facute cu echipamentele standard de la digi. imi pare rau ca nu se ia nici o masura. poate in viitor.

    numai bine,
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @zmeura
    Deci nu sint nebun nu?! ) Activ pe forumul asta sint din decembrie 2006, dar pina atunci am tot citit si am "furat" informatii de la cei mai cu vechime in domeniu. Si ca fapt divers aseara dupa mult timp am revazut nota 10, insa am avut "putintica rabdare" si dupa un miut de stat pe TVR 1 "si-a dat drumul" - s-a facut lumina, probabil ca s-au mai schimbat ceva chei ... si cum piticul meu de pe creier se tot zbate, mai am o problema, nu am mai auzit sunet AC3 la filmele de pe HBO care ar fi trebuit sa aiba asa ceva de foarte multa vreme. Oricum mi-a inchipuit cum ar fi fost daca nu aveam nota 10, probleme cind ploua si alte nenumarate "mizilicuri" de genul asta ... ar fi fost totul mult prea monoton ) Glumesc! Ma opresc aici pentru ca o dau in "off topic" si mi-e ca sar moderatorii pe mine.

    Numai bine.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by repty74 View Post
    Semnalul intotdeauna a fost cu probleme la Digi, dar asa de rau ca acum parca nu a fost niciodata. Conservele Hyundai nu sint foarte realiste in privinta nivelului si calitatii semnalului, arata 98% calitate cu foarte mare lejeritate
    Zilele astea pentru ca a tot plouat si tot aveam intreruperi, am pus pe aceeasi antena si un Echosmart care arata niveluri muuuuuuult mai mici (dar mai realiste), insa pe TP-urile de pe Thor semnal cit cuprinde (deci partea cu "regleaza-ti antena" nu se aplica aici). Ploaia nu a fost foarte "grea" dar semnalul de la Digi tot pica intr-o veselie, asa ca inclin sa cred ca problema nu e la receptia semnalului de la satelit, ci la "upload"-ul de la sol. Acum pentru ca fenomenele extreme (furtuni, ploi etc) se tot inmultesc ma gindesc (ca multi altii probabil) daca nu ar fi mai bine sa schimb DTH-ul ... si asta numai datorita calitatii semnalului ...
    Daca aveti impresia ca am aberat va rog nu va chinuiti sa ma mai injurati, decit daca va face sa va simtiti mai bine (nu vreau sa va rapesc placerea) ... dar as aprecia un comentariu obiectiv referitor la cele scrise mai sus.
    Treaba asta am observat si eu mai ales pe tp 12687H este tp dupa care cautam intelsatul cu Satlook, mai bine se poate lucra cu tp 12643H de cateva zile, ai tu dreptate in privinta upload, si mi-e ciudat ca si in timp senin tot sunt fluctuatii mari de semnal la locatiile unde instalez.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top