Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default Max Tv ...schimb De Receiver

    Salutare
    Fratilor...o PROBLEMA !
    Am doua receivere Max TV cu Cartela Viaces si Connax , impreuna cu doua panarame de Receivere (niste porcarii)
    unul este GLOBO si celalalt OPENTEL
    Vreau sa vad programele romanesti pe un receiver bun ...sa spunem Humax , Kathrein
    .
    Am un Humax PR-HD1000 ...nu merge decat cu Nagravison (asa am inteles)
    Poate merge cu ajutorul vreunui cam ?
    M-ai am un Humax 5400z irci ...care merge Viacces...am probat si singura schimbare este ca antena 1 are sonor...in rest nimik
    nu merge.

    Va Multumesc

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ambele receivere Humax vor merge daca folosesti modul Viaccess sau Conax, fara module nici o sansa. Pentru cardul viaccess poti sa mai folosesti si un ZetaCam, il gasesti cam la 30-40€.
    Receiverul Humax 5400 nu merge in viaccess fara modul!

  3. #3
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    Quote Originally Posted by Panda_d View Post
    Salutare
    Fratilor...o PROBLEMA !
    Am doua receivere Max TV cu Cartela Viaces si Connax , impreuna cu doua panarame de Receivere (niste porcarii)
    unul este GLOBO si celalalt OPENTEL
    Vreau sa vad programele romanesti pe un receiver bun ...sa spunem Humax , Kathrein
    .
    Am un Humax PR-HD1000 ...nu merge decat cu Nagravison (asa am inteles)
    Poate merge cu ajutorul vreunui cam ?
    M-ai am un Humax 5400z irci ...care merge Viacces...am probat si singura schimbare este ca antena 1 are sonor...in rest nimik
    nu merge.

    Va Multumesc
    Salut ! Impresia mea este ca nu stii ce vrei - daca vrei o imagine mai buna atunci nu receptoarele sunt de vina , ci furnizorul care are o calitate scazuta a imaginii (rezolutia) ; Daca vrei o calitate superioara a imaginii cauta un furnizor cu o rezolutie nativa a imaginii mai buna - altfel poti sa-ti iei si mama lui dreambox si nu o sa ai o imagine mai buna - atata timp cat DTH romanesti nu ofera o calitate mai buna a imaginii (ca sa nu vorbim de canale HD ) investitia in echipamente de receptie high-tech pentru a vedea canalele romanesti este complet nerentabila si nechibzuita .
    Sper ca ai inteles , dealtfel acest lucru a mai fost discutat pe forum .
    Stima !

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Ambele receivere Humax vor merge daca folosesti modul Viaccess sau Conax, fara module nici o sansa. Pentru cardul viaccess poti sa mai folosesti si un ZetaCam, il gasesti cam la 30-40€.
    Receiverul Humax 5400 nu merge in viaccess fara modul!
    Da-mi te rog un link ; ceva de unde sa il cumpar .daca se poate .DE
    ptr receiverul Humax PR-HD 1000 / ptr. cartela connax

    Multumesc

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici gasesti module Viaccess si Conax (merg si in MPEG4 pentru HDTV, cand va fi cazul), sunt seriosi:
    http://www.hm-sat-shop.de/cica-modul...a95c5e3abc778a

  6. #6
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu-i mai inteligent sa cumpere un Diablo
    dupa cite stiu face si AU la Max.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default -

    Acesta e bun ?

    Conax Modul MPEG 4


    http://www.hm-sat-shop.de/cica-modul...ul-mpeg-4.html

    sau merg pe Diablo ...
    http://www.hm-sat-shop.de/cica-modul...ght-6-mon.html
    DiabloCam light incl. Redlight 6 Monats Karte

    Vreau astazi sa il comand
    Care merge 100 % sigur ?!

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardul de MAX in Conax merge 100% pe modul Conax iar cel in Viaccess merge 100% pe modul Viaccess. Merg si pe Diablo dar nu sunt sigur de AU, poate a incercat cineva. Diablo are avantajul ca vezi Premiere, D+ (cu chei proaspete), TPS (face si AU) si inca alti cativa provideri mult ravniti... Dar pentru Diablo iti trebuie si un CAS3 cu care sa-l programezi.

  9. #9
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    [quote=Panda_d;374317]Da-mi te rog un link ; ceva de unde sa il cumpar .daca se poate .DE
    ptr receiverul Humax PR-HD 1000 / ptr. cartela connax

    Multumesc


    am trait sa o aud si pe asta.. maxtv pe Humax PR-HD 1000.. moo, in mod cert le vei vedea HD..in fine, la investitia care ai facut-o acolo, te poti orienta lejer la alte scule si poate de ce nu alt provider, daca vrei calitate iti recomand ceva dulce sau gigi...cu max m-ai spart sincer... altfel te vei invarti in jurul cozii mult si bine...mai studiaza nu te grabi...

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote=polly75;374638...mai studiaza nu te grabi...[/quote]
    Ce sa se mai grabeasca, omul a spus ca are deja 2 carduri de Max.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=polly75;374638]
    Quote Originally Posted by Panda_d View Post
    Da-mi te rog un link ; ceva de unde sa il cumpar .daca se poate .DE
    ptr receiverul Humax PR-HD 1000 / ptr. cartela connax

    Multumesc


    am trait sa o aud si pe asta.. maxtv pe Humax PR-HD 1000.. moo, in mod cert le vei vedea HD..in fine, la investitia care ai facut-o acolo, te poti orienta lejer la alte scule si poate de ce nu alt provider, daca vrei calitate iti recomand ceva dulce sau gigi...cu max m-ai spart sincer... altfel te vei invarti in jurul cozii mult si bine...mai studiaza nu te grabi...
    mmmda ..se pare ca nu ai inteles mai nimik
    Omule eu am un receiver naspa globo si cartela max conax , mai am un receiver humax pr hd 1000 cu care urmaresc premiere (cu abonament)
    Din comoditate vreu sa "arunc" receiverul globo si sa imi mearga toate pe un singur receiver.

    "am trait sa o aud si pe asta.. maxtv pe Humax PR-HD 1000.. moo, in mod cert le vei vedea HD:hmm"
    Nu ma pricep eu la multe la fel ca ... dar macar stiu ce e HD si ce nu si , stiu cu ce calitate emit max digi etc.
    ______________________________________________
    Multumesc kroky , am comandat camul ...revin cind o sa il primesc si o sa si incerc

  12. #12
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stai moo, nu te umfla asa, omul nu a facut decat o gluma ... ideea era ca o sa urmaresti un dth cu imagine de kko pe un receiver hd, atata tot!

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NU merge

    Acest cam l-am cumparat
    http://www.hm-sat-shop.de/cica-modul...ul-mpeg-4.html
    Conax Modul MPEG 4

    La canalele codate i-mi spune
    The Channel is scrambled or not available
    Singura miscare este la Antena 3 care are doar sonor .(ton)
    Trebuie setat ceva anume ?
    Am incercat introducand cartela cu cipul in jos si in sus. Normal este sus...Nimik

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardul se introduce in modul intotdeauna cu chip-ul in sus. Daca te duci in menu-ul CAM-ului trebuie sa poti citi seria cardului, validitatea abonamentului, etc.

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pare sa fie in "ordine"
    Software version : S1
    Interface Version :0x40
    Card Number ...este cel care este si pe carte
    Number Of Session :5
    Language : 44
    CA_SYS_ID : 0xb00


    .... akum ?!?!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top