Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Major Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti, 44 26`54.47N 26 07`22.25E
    Posts
    3,806
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema Humax 5100

    Dupa o lunga nefolosinta (3 ani) cand sa montez si eu receptorul am constatat ca nu mai citeste nici un CAM. Precizez ca am verificat CAM-urile in alt receptor si functioneaza. L-am desfacut, am scos sloturile pentru cam, am curatat contactele inclusiv cele de pe placa cu alcool tehnic si tot degeaba. Idei
    --BUIE MLANA-- MAI BINE O ZI SOIM DECAT O SAPTAMANA CIOARA

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    pe forum
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posibil condensatori uscati in sursa si nu alimenteaza corect CAM-ul.
    nɐɹ ǝɔɐɟ ǝs ıɯ ɐɔ sop ǝd ıʇǝıɹɔs ıɐɯ nu 'ǝɹq

  3. #3
    Senior Major Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti, 44 26`54.47N 26 07`22.25E
    Posts
    3,806
    Posts Thanks / Likes

    Default ok

    Posibil, caci de un an si ceva sta in priza in stand-by pe post de ceas.Ca aspect fizic arata ok, nu e niciunul umflat. Dar am sa masor de curiozitate tensiunile de iesire, vad ca sunt notate langa mufa. Revin cu detalii.
    --BUIE MLANA-- MAI BINE O ZI SOIM DECAT O SAPTAMANA CIOARA

  4. #4
    Senior Major Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti, 44 26`54.47N 26 07`22.25E
    Posts
    3,806
    Posts Thanks / Likes

    Default Incercare

    Primul lucru facut: i-am rescris softul cu varianta originala de la Humax. Nu s-a intamplat nimic, tot nu recunoaste nici un cam.
    Apoi am masurat tensiunile la iesirea din sursa de alimentare, unele au valori mai mari.

    Corect Masurat
    15v 17,9v
    3,4v 3,2v
    5v 5,08v
    8v 9,07v
    17v 19,37v
    23v 27,2v
    30v 32v
    Masurarea a fist facuta cu receptorul pornit in gol fara sa fie conectat la nimic(TV, LNB etc)
    Pareri? Ce mai pot face?
    Cu multumiri,
    --BUIE MLANA-- MAI BINE O ZI SOIM DECAT O SAPTAMANA CIOARA

  5. #5
    Senior Major Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti, 44 26`54.47N 26 07`22.25E
    Posts
    3,806
    Posts Thanks / Likes

    Default E Ok

    Fara nestiinta problema s-a rezolvat. Dupa ce am pus cablul de la LNB in receiver a vazut ambele CAM-uri. Si functioneaza. Multumesc tuturor pentru ajutor.
    Cu bine...
    --BUIE MLANA-- MAI BINE O ZI SOIM DECAT O SAPTAMANA CIOARA

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top