Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default Programator CAS !!!

    Salut.

    Am o rugaminte, un prieten are un modul DragonCam pe care nu la mai folosit de vreun 1an si ceva...

    Eu l-am sfatuit ca sa-si cumpere un ''Programator CAS Interface 3 PLUS. Intrebarea mea este daca cu aceasta scula(daca o va cumpara!) va putea sa incarce soft-uri,la cam? Iar, programator-ul trebuie sa fie conectat la PC,in timpul fuctionarii ?

    Va rog un sfat,daca merita sa l cumpere? sau ....

    Cu mii de multumiri

    Bobi.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  2. #2
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    clar se merita.
    cu CAS3 poti programa f multe camuri , kartele , poti face multe cu el.
    momentan e cel mai tare.

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Adevarat ...dar

    Adevarat ca merita dar ...mai trebuie sa-si ia si un FUN6 ...ca fara el ... CAS... degeaba cu Dragon nu se pupa direct ...sau ar mai fi solutia dragon loader ...alta balba ... Eu zic asa ...sa-si ia un Phoenix ( ca-i mult mai ieftin) si un FUN6 ...si cu asta gata !

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fun6 nu este bun, trebuie fun7!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    200
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu un receptor Opentel ODS 4000V cu viacces incorporat. Cu un Fun6 sau Fun7 ce canale codate pot vedea?

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mare lucru, pachetul Swiss pe HotBird.

  7. #7
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de ce sa nu se pupe Dragon cam cu CAS
    ori eu is timpit ori nu mai tin minte , dar ultima data cind l-am programat a mers fara probleme.
    acum n-am timp ca tre sa plec la slujba , dar cind vin o sa-l bag in CAS , sa vad daca-s nebun.

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai se pupa ...dar cu Dragon-loader sau FUN7 ...asa ca nu prea merita ... mai bine, oricum mai ieftin , Phoenix+FUN7 si gata !

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai, ce tot vorbiti aici, cum sa nu se pupe CAS 3 cu Dragon, direct vreau sa spun ?
    Se introduce dummy card-ul in dragon, apoi dragonul + dummy in slot la CAS si se programeaza. Am scris mai multe, fara probleme.
    Dummy vine in kit cu CAS 3, nu e necesar sa achizitionezi nimic in plus, CAS se conecteaza pentru asta la comp printr-un simplu cablu USB A-B, de imprimantă.
    Si acum ce-mi place mie, merge perfect de la vers. 8 in sus si in Vista toata treaba asta.

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa e ! am fost in eroare ...mea culpa !

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.

    Tuturor va multumesc foarte mult pentru Ajutor,Info.

    Sa va spun care e problema. Prieten-ul,vecinul cu care m a inteleg foarte bine,el nu are Calculator,are un rec Strong6355CI(la fel ca si al meu,dar eu folosesc Patch).El detine un DragonCam si un MagicCam.

    Acum cu ceva timp a venit la mine,si m a rugat daca pot sa l ajut(in aceasta privinta), eu cum nu am mai facut asa ceva niciodata(sfatul meu a fost,ca sa-si cumpere un ''Programator Cas 3 Plus'') ASTAZI am vorbit cu el ,si mi-a spus ca a facut deja comanda''Elstar oradea'' si pina Marti data de 24.07.07 ,am inteles ca va ajunge coletul.!

    Cind o sa l avem,Binenteles ca tot la Rugamintea D-voastra o sa apelez pentru Ajutor! sincer ca habar n-am,nu am mai facut asa ceva in viata mea.

    Eu i-am spus cit a m sa pot am sa-l ajut cit pot,daca tot am PC si Net.

    Cu Mult Respect ,Si am sa va raman dator!

    Bobi.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  12. #12
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartita View Post
    Mai, ce tot vorbiti aici, cum sa nu se pupe CAS 3 cu Dragon, direct vreau sa spun ?
    Se introduce dummy card-ul in dragon, apoi dragonul + dummy in slot la CAS si se programeaza. Am scris mai multe, fara probleme.
    Dummy vine in kit cu CAS 3, nu e necesar sa achizitionezi nimic in plus, CAS se conecteaza pentru asta la comp printr-un simplu cablu USB A-B, de imprimantă.
    Si acum ce-mi place mie, merge perfect de la vers. 8 in sus si in Vista toata treaba asta.
    pai asa , ca eram pe cale sa consult un medic

  13. #13
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da un Pm BOO*BI cu nr de telefon am io cas si pot sa te ajut

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    apropo de CAS ...rog un sfat cu ce pot reface un MR ( facut din MM) -in afara de FUN( nu mai accepta ) ?
    CAM-ul respectiv l-am format ultima data pentru MCT ( RobinHood- project )
    Mai pe scurt cu ce pot sa-l rescriu de la inceput : CAS , Laptop , alte scule mai simple ...
    Multumesc !

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu CAS poti sa-l programezi cu ce vrei tu.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top