Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26

Thread: antena triax..

  1. #1
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Smile antena triax..

    ce sanse am sa ..sa pot mari cat de cat semnalul pe 5E tp12054-VIASAT de la o antena offset noname 1.2 >>la un triax 1.1.. locatia mea e pe malul Dunarii-Galati..

    va multumesc anticipat pt raspunsuri..

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Brasov-Brasso-Kronstadt
    Posts
    622
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    ce sanse am sa ..sa pot mari cat de cat semnalul pe 5E tp12054-VIASAT de la o antena offset noname 1.2 >>la un triax 1.1.. locatia mea e pe malul Dunarii-Galati..

    va multumesc anticipat pt raspunsuri..
    acuma prinzi ceva ?

    dupa acoperire, nu prea intra frecventa asta

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ptr a receptiona spotul nordic a lui viasat iti trebuie o antena de minim 1.6 m nici o sansa ku ce ai
    Dreambox_82

  4. #4
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    Quote Originally Posted by DREAMBOX_82 View Post
    ptr a receptiona spotul nordic a lui viasat iti trebuie o antena de minim 1.6 m nici o sansa ku ce ai


    man, pe antena noname 1.2 am semnal pe 12054 la limita ziua iar seara dupa 22.00 problem.. ideea era.. daca am vreo imbunatatire la semnal dak trec pe un triax1.1

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    man, pe antena noname 1.2 am semnal pe 12054 la limita ziua iar seara dupa 22.00 problem.. ideea era.. daca am vreo imbunatatire la semnal dak trec pe un triax1.1
    Salut ,cu siguranta vei avea o imbunatatire de semnal ,este parerea mea . Mult noroc .
    ps: E diferenta mare de calitate intre o antena NO NAME si TRIAX .

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Antena "no-name" a mers bine pana la un moment dat si apoi ai inceput sa pierzi semnalul? Daca e asa, verifica cablul, LNB-ul si mufele, cine stie, poate in urma unei curatenii, s-a impiedicat careva de cablurile tale!

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau poate ai musafiri in lnb.

  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aaaaaa, am uitat alte trei variante:
    1. Vezi daca nu s-a infipt vreo pasare cu ciocul in antena ta;
    2. Daca a fost grindina in ultimele zile, vezi sa nu cumva sa fie deformata antena
    3. Nu cumva a picat un meteriot pe antena ta?


  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate ar trebui vopsita !

  10. #10
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Antena "no-name" a mers bine pana la un moment dat si apoi ai inceput sa pierzi semnalul? Daca e asa, verifica cablul, LNB-ul si mufele, cine stie, poate in urma unei curatenii, s-a impiedicat careva de cablurile tale!

    man, am verificat tot ...cablu ok <am testata cu alt cablu in paralel>; lnb ok <am testat pe 4 lnb-uri -inverto0.3 gold0.2 titanium0.2 maximum02> suportul ok..< este ata> acum mai ramane partea cu ciocul, meteoritul, grindina sau poate, de ce nu , norul fosforescian.. lucruri la care nu m-am gandit...inca drak sa o ia de antena ..mi-am comandat un triax1.1


    P.S. oricum multam pt raspunsurile.. cat de cat pertinente..

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Brasov-Brasso-Kronstadt
    Posts
    622
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai facut o treaba buna ca ai comandat un triax !

    ps:din pacate in zona mea nu se prinde spotul respectiv

  12. #12
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    man, am verificat tot ...cablu ok <am testata cu alt cablu in paralel>; lnb ok <am testat pe 4 lnb-uri -inverto0.3 gold0.2 titanium0.2 maximum02> suportul ok..< este ata> acum mai ramane partea cu ciocul, meteoritul, grindina sau poate, de ce nu , norul fosforescian.. lucruri la care nu m-am gandit...inca drak sa o ia de antena ..mi-am comandat un triax1.1

    Oricum e ciudat, din cate imi aduc aminte, prindeai Viasatul fara probleme. Nu am auzit pe nimeni altcineva sa se planga de semnal mai slab pe frcventele respective, asa ca e ceva local, de la tine. Oricum, alegerea facuta (Triax) e super. De unde ai luat-o? Un link?

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Romania
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Smile amplif

    eu am avut odata asa o problema cu un semnal la limita, si am rezolvat-o cu un amplif de ala de 25 euro de se pune direct pe cablu, dupa LNb imediat.Am castigat cam 12 % dupa indicatiile receiverului....
    Skysat2
    nu am fost creati ca sa fim insule

  14. #14
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

  15. #15
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    Quote Originally Posted by pavel View Post
    eu am avut odata asa o problema cu un semnal la limita, si am rezolvat-o cu un amplif de ala de 25 euro de se pune direct pe cablu, dupa LNb imediat.Am castigat cam 12 % dupa indicatiile receiverului....

    te cred ..dar la mine nu-i problema cu lungimea cablului..are numai 15m

    cred ca pan la urma asta va fi.. poate salvarea mea..

    0708 early Sirius 4 Proton 5.0°E 2 Ka tp and 52 Ku tps
    will replace Sirius 2 and Sirius 3
    M Lantto

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top