Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default problema Amos 4 W special boom

    nush ce se intampla mai nou cu listele de canale dar ma cam seaca sa le tot schimb aproape zilnik
    am instalat gemini 3.60 pe dm 7020 si am pus vhanibal motor setting(folosesc usals) dupa o zi lista era varza. am dat factory reset la imagine , am pus toate addonurile la lok. am instalat captains din 16 july acceasi faza. pe boom nu vrea sa intre de nici o culoare. merge atv , merge musicmax merg cele free pe boom primesc the service cannot be found si daca nu se **** lista, se restarteaza enigma cand tzie lumea mai draga
    daca a patzit cineva la fel pls post

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    reinstaleaza img din nou...
    350 kg de scule!

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am. din nou tot.:P) dejaba , boomu ala parca e ascuns , posibil sa nu am frecventele lui corecte? mere antena pana pe hispa sat si pana dupa 45 est da pe asta nu vrea sa il ia

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca-ti mere progr. libere de pe Amos atunci cauta manual "Boom-ul" !.......
    daca nu mere asa atunci intaleaza img. noua si pune "Pet123 settings " , primul lucru pe care il faci pe urma este sa selectezi "Disable autoservices update" din meniul dream-ului ; daca ai facut toate astea si nu vrea , cel putin le poti adauga manual si le gasesti in "sat.services" respectiv si le poti edita unde vrei pe "Buchete" .

    succes!
    Toate cele bune !

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    depinde de zona unde locuiesti
    daca nu esti din romania exemplu germania satelitul amos are un signal mai slab si atunci ai nevoie de o antena mai mare si foarte bine fixata mai bine spus pui mijlocul pe amos

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scaneaza manual Boom; au schimbat ordinea programelor.
    SHALOM

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ordinea s-a schimbat numai receptoarele lor, TP-urile au ramas aceleasi, dar oricum, nu strica o rescanare a celor 5 TP-uri.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci nu sunt singurul la care s-a intamplat? oricum , ma apuk si le refac toate din nou , desi am observat pana acum , ca asa cum zik toti tre setat in dreambox edit 2.0 sa nu isi faca update la lista de canale.
    anyway.... testing:P) merge amos acum , am semnal pe el din moment ce music max si a1 sau 1+1 le vad la 87-89% semnal.deci imposibil sa fi perdut ceva:

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top