Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    De Vanzare ...$$$ Teacher
    Join Date
    May 2005
    Location
    RO
    Posts
    237
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu LNB .... NECESIT INDRUMARE .

    Am 2 LNB (GENERAL SATELLITE 0.6 DB SI GOLD 0.3 DB ) CU GENERAL SATELLITE VAD PERFECT TPS (CINETOILE . CINEFIX ..etc dar am probleme cu SKY Italia unde am ... pixeli ... ) iar cu GOLD (Dispar pixeli de la SKY adica vad perfect SKY (CE SE MAI POATE VEDEA DIN EL) DAR TPS CINETOILE . CINEFIX ..etc NU !
    asadar un LNB VEDE SKY IAR CELALALT TPS ( SI SUNT AMBELE DESTUL DE APROAPE SA LE VADA PE AMANDOUA NUMAI CA APAR PIXELI ....)
    Nu vreau sa pun ambele lnb pe o singura antena (asta mi-ar rezolva problema PT CA AM 2 ANTENE )si nu vreau nici sa iau alt lnb si sa nu faca nici ala ce trebuie asa ca ...... A-S opta pentru un amplificator de LNC ( am vazut la PERUVISION (AMPLIFICATOR ILA 10 ) si vreau sa stiu daca asta m-ar ajuta sa prind cu un singur lnc si SKY si TPS .
    P.S MULTUMESC .

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu trebuie sa uiti, amplificatorul mareste puterea semnalului, nu calitatea, tu ai nevoie de calitate mai buna. Puterea trebuie sa o maresti numai daca ai cablu de la LNB la Receiver foarte lung, eu am montat si 40 m de cablu intre LNB si receiver si nu a trebuit amplificat semnalul.

    Semnatura se incarca...

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Juniorule ...

    Problema ar fi limpede daca am sti ca aceasta manifestare este pe una si aceeasi antena ! in orice caz nu poate fi rezolvata de un amplificator de antena ... numai de o antena mai mare si/sau mai bine reglata !

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa rotesti sau sa scoti (bagi) lnc pentru un reglaj optim ,probabil nu ai reglat bine antena astfel iti apare diferenta de semnal ,sau ai nimerit un jaf de lnc cu fluctuatii de amplificare

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default Aplificator

    am cablu de peste 40m facut din 3 bucati pentru a ajunge in camera de sus... ; pe jiji ajung cu S: 65 si Q: 100;

    dar din cand in cand ma uit la programe Digi imi sa mesajul "$ Not Running or Scrambled" - banuiesc ca e si din cauza ca semnalul este prea slab... corect?
    daca ma duc pe un canal si revin merge perfect, dupa cateva min face din nou...

    rezolv problema cu un amplificator? am inteles ca normal ar fii sa am S: 85 , gresesc?
    cand ma duc si montez receiverul la jumatatea cablului am semnal 73...

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu-i mai simplu cu un cablu intreg?
    SHALOM

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    salut, fa un ''efort '' si pune cablu de calitate dintr o singura bucata ( 40 m )si vei vedea rezultate imediate . noroc .

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    salut, fa un ''efort '' si pune cablu de calitate dintr o singura bucata ( 40 m )si vei vedea rezultate imediate . noroc .
    daca mai pune si un LNB nou de cateva sute de lei vechi o sa fie si mai bine.

  9. #9
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune tata un lnb bun si cablu dintr-o singura bucata. Hai ca nu e greu, doar nu o fi criza asa profunda. Cu 100-110 lei rezolvi problema
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LNB cu probleme?
    By tzatza in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 19th September 2006, 10:06
  2. SS2 2.6D cu probleme?
    By Aburel in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 4th May 2006, 00:12
  3. probleme cu ss2
    By kangoo in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 3rd January 2006, 15:59
  4. MTV probleme
    By armandino in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 22nd July 2005, 23:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top