Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default 16:9 - tv output

    Salut ,
    poate imi dati voi o idee , cum sa modific imaginea unui film , xvid astfel incit la teleu sa se vada 16:9.

    Am incercat din configul codecului dar nu merge decit pe pc, pe telu ramine full screen (defapt la mine, putin mai mare de full asta ma enerveaza si nu am cum sa-l micsorez)
    Am cautat in setarile nvidia nu am gasit asa ceva.
    Am incercat si din setarile playerelor dar nici o modificare la teleu , doar pe pc. Folosesc zoom player si windows media player.

    Tot ce e dvd merge ok si pe pc si pe televizor. ss2 la fel. doar ce e xvid/divx nu il pot seta. Teleul e un junk si nu are nici o setare de genul ..

    Ca si codecuri am instalate doar: xvid , divx, ac3filter si ffdshow.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    sal'

    ai incercat cu bsplayer ?

    are optiune de aspect ratio: http://avaxhome.org/search?category_...=Go&q=bsplayer

    gasesti mai multe versiuni cu seriale sau cu key generator.
    sper sa-ti mearga si sa te ajute sa rezolvi problema.

    numai bine,
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai cumva in setarile placii video ceva de genul "Full Screen Overlay" activat?
    Cum ai setat iesirea de TV? Mirror, spam, Dual Screen? Da mai multe date...

  4. #4
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e pus pe "clone" , iar la "full screen video" am pus "secondary device".

    deobicei incerc sa dau cit mai multe detalii dar in cazul acesta chiar nu stiu ce detalii dau.

    Acum aduc si bsplayerul dar nu cred ca e vorba de player ci de codec sau greseala de config a placii video

    (dupa 2 ore) am incercat si cu bsplayer-ul dar .... la fel ca si cu zoom pl.

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    sal'

    reinstaleaza driver-ul placii video. sau cauta un upgrade.

    succes !
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raducosmin View Post
    e pus pe "clone" , iar la "full screen video" am pus "secondary device".

    deobicei incerc sa dau cit mai multe detalii dar in cazul acesta chiar nu stiu ce detalii dau.

    Acum aduc si bsplayerul dar nu cred ca e vorba de player ci de codec sau greseala de config a placii video

    (dupa 2 ore) am incercat si cu bsplayer-ul dar .... la fel ca si cu zoom pl.
    "full screen video" iti intinde imaginea la 4/3 pe TV. De acolo ai problema.
    Eu fac un pic altfel si merge: Pun la "Display mode" "Dual View", astfel vei avea practic 2 monitoare separate unul langa altul . "full screen video" da-l OFF.
    Dai OK, Te intorci in fereastra Display Properties si vei vedea ca a aparut al 2-lea monitor (daca folosesti un TV-out probabil va fi mai mic decat cel normal de calculator). Deschide un film cu orice player. Trage fereastra player-ului in noul monitor TV (unde ar trebui sa fie el cum te uiti la Display Properties ) Da-l full screen (din shortcut, dublu click la BSP, sau Alt-Enter la Zoom sau MediaPlayer), uita-te la TV, ar trebui sa mearga.

  7. #7
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ietiii.. merge Nu as fi incercat niciodata asta cu "dual view", mai ales ca teleul e in alta camera. Dar merge super. Deocamdata imi este putin peste mina din cauza peretelui dar ma obisnuiesc eu.

    Merci de ajutor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top