Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: cititor cartela

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default cititor cartela

    se pot pune pe un receptor Show care are locas de cartela dar nu are cititor in el un cititor de la Digi si un cititor de la aparar Echolite ? rog ajutor celor in tema.mentionez ca receptoarele sunt defecte.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Alied States of America
    Posts
    788
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by angela_lucian View Post
    se pot pune pe un receptor Show care are locas de cartela dar nu are cititor in el un cititor de la Digi si un cititor de la aparar Echolite ? rog ajutor celor in tema.mentionez ca receptoarele sunt defecte.
    Da sigur

  3. #3
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SkySnows View Post
    Da sigur
    Wow , sa ne spui si cum il faci functional ca eu unu' sunt tare curios

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    espańa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mo omul a intrebat na dat cu parul.
    cred cai imposibil pt. ca chiar daca ii atasezi tu un cititor de cartela la receptorul
    satelit nul va recunoaste .
    Fiti Aliati
    Dreambox

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bun pe rind
    1.rec SHOV are mufa in placa ca pentru pamblica de cititor dar nu are cititor cred ca din cauza pretului aparatului
    2.stiu ca DIGI imperechiaza cartela cu rec deci sa zicem ca nu merge
    3.am vazut pe forum o poza cu un REC DESFACUT CU VREO SLOTURI DE CARTELA
    sa cred ca era de poza sau merge
    4.n-am dat cu parul,nu ma ofenses dar daca stie cineva concret cum se face -multumiri
    oricum cred ca daca faptic merge e si o CHESTIE DE SOFT sa le potrivesti
    aici stau cel mai prost
    daca nu asta e
    sanatate

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lucrurile stau cam asa: pe o platforma hardware se construiesc mai multe tipuri de receivere cu sau fara cam incorporat.Pt ca recever-ele fara cam impart aceeasi placa cu celelalte prin introducerea partii lipsa acestea se pot transforma in consoartele lor mai "destepte".Dar atentie este acceptat doar ansamblul cam care se monteaza pe celelalte modele sau unul aproximativ identic.De asemenea soft-ul va trebui schimbat cu cel al "fratelui mai mare" si iata a rezultat trasformarea.Recever-ul va functiona identic cu celalalt.
    Nu acelasi lucru este sa montezi piesele provenite de la alt tip de receiver pt ca sansele cele mai mari sunt ca ansamblul sa nu fie recunoscut de partea soft.Numai vorbim de faptul ca implementarea in soft al unui cam care sa citeasca mai multe sisteme de codare este treaba de echipe de profesionisti.

    Deci pe scurt in cazul problemei tale in lipsa unui soft care sa recunoasca dar mai ales sa stie sa lucreze cu noul hardware sansele de reusita sunt nule.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumiri
    asta da opinie-respect

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by angela_lucian View Post
    multumiri
    asta da opinie-respect
    respect...de la ZARAZA pentru adevaratii domni!
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top