Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    836
    Posts Thanks / Likes

    Default AnyBody received Ku Signals from Yamal 201,Express Am2,Exp Am1 in South India


    Hi Friends,

    AnyBody received Yamal201,Express Am2,Exp Am1, Ku band Signal in South India if Yes please let me know the Specifications of the Hardware Used to receive (Like Dish size, Lnb).
    If Not which Satellites of Ku band are available in South India.

  2. #2
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Chennai, India
    Posts
    2,090
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Even C-band signals from these satellites requires 12 feet minimum Don't know anyone receiving the Ku from them with a lesser dish.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Negombo, Sri Lanka
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I am getting Express A2 103 C band only-with a 12 ft mesh dish.
    DM 600+80GB DM 7020+160GB+ LED 55"

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Chennai, India
    Posts
    2,090
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by felicianf View Post
    I am getting Express A2 103 C band only-with a 12 ft mesh dish.
    I am getting the same with a 8 feet dish with full signal quality.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    836
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lnb15k View Post
    I am getting the same with a 8 feet dish with full signal quality.

    Hi Friend,
    Tell me any of the TP's Having Highest power.
    Were you able to Get Yamal 201 or Express AM2 at 80 degree

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Chennai, India
    Posts
    2,090
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I forgot that frequency on Express A2 103E But there was only one channel at that time on that satellite. Sharaf posted that.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by felicianf View Post
    I am getting Express A2 103 C band only-with a 12 ft mesh dish.
    I'm getting with 6 feet dish.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    836
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by dimu1234 View Post


    I'm getting with 6 feet dish.

    Which Satellite and u r in which Part of the Country.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top