Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default Semnal intrerupt pe unrle transpondere

    cade semnalul dupa 2 minute si trebuie sa inchid si sa redeschid progdvb ca sa am semnal iar...pt inca 2-3 minute:S,face doar pe unele transpondere nu pe toate oare din ce cauza sa fie?face chiar si cu folderul plugins scos deci nu cred ca e vreoun plugin de vina,iar semnalul e constant 75% si nici antena nu se misca...stie cineva care e problema pls? ca e foarte stresant sa opresc si sa repornesc progdvb din minut in minut,a ,si face cu toate variantele de progdvb care le instalez exact pe aceleasi transpondere

  2. #2
    somer tehnic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    bacau
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    salve
    mi sa antamplat si mie acu vreo 2 ani ,ar trebui sa verifici mufele -lnb,receptor
    sau nu an ultimul rand ancearca sa schimbi lnb-ul
    bafta
    dm7020,dm500s,tt-connect s2-3650 ci

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu e de la lnb-uri sigur ca am 4 cu diseq switch si pe toate face la fel deci nu face pe un singur satelit ,face pe toate.chestia ca apare treaba asta doar pe programele codate ,pe restul nu e nici o problema,de ex pe astra trebuie sa schimb de pe D+ pe tvp si apoi invers sa am iar semnal pe D+ iar pe hotbird de pe tps pe orice program free si iar inapoi ...daca la 24 de ore pe tvr international nu se intampla nimic in schimb nici o cadere de semnal,nimic

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am o banuiala pe driverul video sau cel in schimb chestia asta se intampla de cand am reinstalat windowsul si am bagat drivere cu totul noi,nu stiu daca ar putea avea vreo legatura driverele audio si video cu pierderea de semnal dar ma gandesc ca poate din cauza decodarii se intampla sa crape de tot...este posibil asa ceva?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa un test: scoate capacul lateral al computerului si pune sa bata un ventilator inspre placa. La mine vara se incinge tare radiatorul ala negru si imi dispare semnalul. Am pus un mic fan separat si de atunci nu mai am probleme.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top