Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Smile licenta windows xp profesional

    am cumparat licenta de mai sus.din magazin n-am aflat aproape nimic,din alta parte nu stiu unde sa ma adresez.m-ar interesa:
    -daca schimb ip,microsoft o fi de acord?
    -in ce conditii trebuie sa-i anunt ca voi face dezinstalare si reinstalare ?
    -adresa fizica a placii de baza[mac adress-ul] deranjeaza la schimbarea placii ?
    rog care aveti cunostiinta despre aceasta licenta,spuneti-mi si mie cate ceva.am incercat la microsoft tel.0213126761,0213126857[nr primite de la romtelecom] si nu-mi raspunde nimeni
    multumesc.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ori esti beat ... ori esti planta rau in ale calculatoarelor

    1. ce leg are ip cu licenta ?
    2. cine ti-a spus ca trebuie sa anunti microsoftu ca iti stergi si reinstalezi windowsu ?
    3.ce leg are placa de retea de pe placa de baza cu schimbatu windowsului ... si ce vroiai sa ii intrebi pe aia de la microsoft ?

    mai bine ca nu ti-au raspuns ca te faceai dreq de kkt omule pune mana pe o carte sau macar da un search in google inainte sa afirmi aberatiile astea

    regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Smile licenta windows

    ani buni am avut licenta pirat.adevarat ca am cam abuzat in descarcari de pe net[o fi doar parerea mea],destul si bine ca microsoft-ul mi-a trimis un mesaj in care imi cerea intrarea in legalitate cu licenta.acolo imi mai amintea si de ip care-l am,nefiind straini nici de mac adress[asta il ,,ciuigulesc''cand iti conecteaza netul,de acasa de pe calculatorul tau.
    eu am fiica casatorita in occident,la ei de mult ii practica asta.cand te vei lamuri,vei constata ca nu sunt beat,sunt doar necunoscator a ceea ce de fapt la cumparare licentei trebuia sa stiu.
    fi convins ca orice manevra cu licenta iti va fi cunoscuta.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Smile router

    eu am calculatorul legat prin router.mai am un receptor tv in paralel cu pc.cand m-au vanat din server ca am router mi-au blocat mac adress-ul[de unde-l aveau?].routerul imi permitea din program sa-l pot folosi,asa ca i-am lasat in voia lor.eu am in plan sa trec de la upc la rds.aici am auzit ca microsoft-ul are comentarii,la schimbarea ip.cat o fi de adevarat voi afla atunci.

  5. #5
    Priceput in multe Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Belgravistan,cultivand gaze de sist
    Posts
    431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incep sa ma conving adica mai bine zis e o certitudine ca gradina DOMNULUI e mare si incapatoare
    am schimbat cablul de la monitor cu altul de alta culoare si cum e normal cablul asta nou are alta adresa mac
    oare e mai valabila licenta la windows?

    Decat sarac si bolnav mai bine bogat si sanatos

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    si mie mi s-a intamplat faza cu macul de la cablu :P

    Ghita ! ca sa nu te mai spioneze Bill Gates fa asa !

    1. START --- RUN --- services.msc
    2. cauta Automatic Updates si dai disable
    acum nu mai faci updateuri la windows deci bill nu stie ipu intro alta ordine de idei ... daca toti ne-am face update pana la porcaria aia de genuine care cica ne protejeaza sa nu fim victime ale unor hacheri am avea ip urmarit

    Restul e SF la tine !
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ghita_49

    Inca un sfat: daca totusi vrei updateuri de la Microsoft, fereste-te de updateurile care au in titlu sau descriere Genuine, ca dracu de tamaie ), am prieten care are soft cu licenta si tot are pe taskbar iconita faina a Genuineului care ii aduce aminte ca "Your system maybe at risk" si sa cumpere licenta )
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    @ghita_49

    Inca un sfat: daca totusi vrei updateuri de la Microsoft, fereste-te de updateurile care au in titlu sau descriere Genuine, ca dracu de tamaie ), am prieten care are soft cu licenta si tot are pe taskbar iconita faina a Genuineului care ii aduce aminte ca "Your system maybe at risk" si sa cumpere licenta )
    Eu am licenta dar asa ceva nu mi s-a intimplat... Si am toate update la zi.
    SHALOM

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Eu am licenta dar asa ceva nu mi s-a intimplat... Si am toate update la zi.
    Eu n-am si tot nu mi-sa intamplat , dar vreau sa cumpar in curand licenta...draqu stie cum se explica treaba, oricum o sa-si reinstaleze sistemul de operare si p-orma sa vedem ce se intampla...
    PS.: te descurci cu ce ti-am trimis? Serviciile suplimentare?
    Last edited by [email protected]; 15th July 2007 at 12:26.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am licenta crack ... si am facut updateurile la zi ... cu ajutorul unui programel odata lansat mi-a schimbat serialul intr-unu bun ... am facut update si dupa restart am revenit la serialul crack. De retinut ca am Win Xp Sp2 , versiunea aia facuta de indianu ala amit.

    La minte mere ok ... nu am instalat niciodata updateurile fara sa ma uit ce instalez ... si de fiecare data am dat skip la cel cu genuine

    Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Smile multumesc tuturor

    ceea ce v-am scris ,mi s-a intamplat.am scris ca nu stiam ce sa fac,cu toate ca unii si-au aratat o parere mai mare despre ei,decat s-ar cuveni.eu oi fi ,,planta'' in calculatoare,dar sunt in ceea ce n-am patit pana acum.eu in '96 aveam calculator cu tehnica de atunci,de atunci chiar daca un pas mai tarziu,tehnica am urmarit-o.aratati-va unul care v-ati nascut specialist in calculatoare.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Eu n-am si tot nu mi-sa intamplat , dar vreau sa cumpar in curand licenta...draqu stie cum se explica treaba, oricum o sa-si reinstaleze sistemul de operare si p-orma sa vedem ce se intampla...
    PS.: te descurci cu ce ti-am trimis? Serviciile suplimentare?
    Sigur ca da. Multumesc mult.
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top