Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default Technotrend S2-3600 HDTV-S2 USB 2.0 incl. remote

    1. Vreau sa imi cumpar si eu placa asta stie cineva ceva de ea ..a folosit-o la ceva (merge cu progdvb si in sharing ) ..este k sa o iau ? (am un laptop core2 cu suficiente resurse 2ghz, 2gbram, 128mb video, 160gb hardu)



    2. Si de unde ma sfatuiti sa o iau, un magazin pe net sa o pot primi in Romania si sa platesc la primire sau eventual cu cardu daca sant seriosi .

    3. Va multumesc .

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    uite am gasit aici un link

    http://www.dvbshop.net/product_info....l--remote.html

    si pe mine m-ar interesa sa cumpar, in romania nu am vazut pe nicaieri.

    insa nu stiu daca a cumparat cineva de la dvbshop, daca trimit in .ro ...

  3. #3
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    13-07-2007,

    cred ca si-a luat omu' 10placi...


  4. #4
    Senior Race Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    BACK|TRACK
    Posts
    469
    Posts Thanks / Likes

    Default

    costinitalia: La cine te referi?

    andreisky & mendark: pentru mai multe detalii http://www.rdi-board.com/showthread....otrend+S2-3200
    Naturally born racer




  5. #5
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la cine a deschis topicul


  6. #6
    somer tehnic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    bacau
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    ciao
    e un pic de confuzie se vb despre Technotrend S2-3600 HDTV-S2 USB deci usb nu pci
    daca are cineva asta sa faca un topic
    bafta
    dm7020,dm500s,tt-connect s2-3650 ci

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe mine ma intereseaza daca a testat cineva, cum se comporta tuneru, enventual cum mere cu un HH, ca parca ar fi mai bine varianta USB decat aia PCI

  8. #8
    Senior Race Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    BACK|TRACK
    Posts
    469
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mendark: asa cum bine ai observat era evident ca au amandoua acelasi chipset, atat PCI cat si USB, dar nu am vrut sa polemizez...revenind la ce ai intrebat, tunerul la S 3200 e aprox la fel cu cel de ss2 rev. 2,3 in semnal, iar pe HH nu stiu daca ai patch, eu oricum nu am putut testa neavand HH.
    Mi se pare mie sau te-ai dat si tu la fundu' apei bine de tot?
    Naturally born racer




  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acuma mi-am facut rost de o antena (dupa o pauza de 1 an de zile)

    si as vrea sa mai iau in HH, un lnb (iar astept recomandari, cel care il am e varza) cum se comporta restu fata de invacom( ca am vazut si de 0.2, adica daca chiar are rost sa bag banii intr-un invacom) si evident ceva pentru DVB-S2 (pe langa SS2-u care il am, care probabil o sa ramana pentru date).

    Oricum daca memoria nu ma inseala parca tuneru de 2.3 era mai bun ca ala de 2.6(acuma am un 2.6D).

    Oricum sunt dispus sa continuam orice discutie de a face ceva si pe partea de download offline.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mendark View Post
    acuma mi-am facut rost de o antena (dupa o pauza de 1 an de zile)

    si as vrea sa mai iau in HH, un lnb (iar astept recomandari, cel care il am e varza) cum se comporta restu fata de invacom( ca am vazut si de 0.2, adica daca chiar are rost sa bag banii intr-un invacom) si evident ceva pentru DVB-S2 (pe langa SS2-u care il am, care probabil o sa ramana pentru date).

    Oricum daca memoria nu ma inseala parca tuneru de 2.3 era mai bun ca ala de 2.6(acuma am un 2.6D).

    Oricum sunt dispus sa continuam orice discutie de a face ceva si pe partea de download offline.
    Eu am un LNB Inverto 0,2 duo si merge foarte bine, am avut un Maximum de 0,2 dar dupa un an s-a dus(din cauza descarc.atmosferice).Parerea mea e ca nu merita atatia bani Invacomul.Ss2 am rev 2.3 si merge bine , nu stiu cum merge rev2.6.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  11. #11
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rev 2.3 are tunerul cel mai bun pana in prezent din toate ss2 (nu am verificat rev.2.8A).
    @mendark Si pe mine ma intereseaza exact acelasi lucru pe care il vrei tu (daca primesti vreo sugestie te rog sa mi spui si mie).

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    suceava
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up SkyStar HD

    SkyStar HD PCI pe computer CoreDuo 1.86 Ghz si placa video NVidia 7600GT se comporta excelent.Se gaseste in Romania prin comanda,mai greu e cu Common Interface care nu este inclusa in pachet si care se gaseste greu la noi.Este in test de 2 saptamini.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nickey4321, eu o sa imi iau de la dvbshop, pretu de 76E e super bun, are support de alt-dvb, singura problema e diseq 1.0 dar poate si aia o sa se rezolve

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mi-a ajuns placa, aplicatia de la dvbshop merge ok in HD cu accelerare hw (am un athlon64 3000+ cu un 8500GT, incarcare sub 50%), insa se pare ca nu prea pot face AltDvb sa mearga.
    Imi vede placa daca aleg BDA driver, insa nu pot vedea nici un canal (pare ca nici nu schimba frecventa, nici nu pot scana, doar indicatoru de semnal indica ultimul canal care l-am vazut cu cealalnta aplicatie).

    ProgDVB 4 vede placa ca si BDA insa nu merg programele S2, iar ProgDVB5 are nevoie de varianta professional.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am gasit un update de driver BDA pentru altDVB de pe http://www.dvbskystar.com/ si se pare ca merge si pe AltDVB...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top