Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    pakistan
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default help about the iredto cam and Cyfra+


    before i am watching with this cam zee package. but it is gone now it is usless or in hotbird there are many channels are running with this cam can i get any channel of this feq/12092 with openplateform funcard tell me the name of any channels which i can get with cam.
    Cyfra+ where it is gone while his codes are avalible but still it is not working .why.............any chance that they will be back.
    Fuk

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Sofia-Bulgaria
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    No friend,unknown Nano 51...for Cyfra+
    "Software is like sex, it's better when it's free" (Linus Torvalds)

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    how long ago was that "before" are you talking about? a year ago? zee tv has not been open, save for a few teasings of FTA every now and then. as for Cyfra+, still nobody got to crack the new nano it is broadcasting on, lucky we still got cartoon network.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Sofia-Bulgaria
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Allso RealityTV running under Cyfra+
    "Software is like sex, it's better when it's free" (Linus Torvalds)

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    swabi pakistan
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    RealityTV in which frequency/satalite and in which languge ?
    plz tell us

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Q8
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boknoy_ph
    how long ago was that "before" are you talking about? a year ago? zee tv has not been open, save for a few teasings of FTA every now and then. as for Cyfra+, still nobody got to crack the new nano it is broadcasting on, lucky we still got cartoon network.
    is cartoon network works in in your STB? mine is not working though it was working before the update, even putting the new keys or old keys seems not working. tps, absat and polsat are working fine.

    Any idea what could be the problem.

    Thanks

  7. #7
    Satellite Internet Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by CyberBRO
    Quote Originally Posted by boknoy_ph
    how long ago was that "before" are you talking about? a year ago? zee tv has not been open, save for a few teasings of FTA every now and then. as for Cyfra+, still nobody got to crack the new nano it is broadcasting on, lucky we still got cartoon network.
    is cartoon network works in in your STB? mine is not working though it was working before the update, even putting the new keys or old keys seems not working. tps, absat and polsat are working fine.

    Any idea what could be the problem.

    Thanks
    FOR CARTOON NETWORK CHECK THESE KEYS

    0065 0C ECD63757A17D9311 ;CYFRA 13°E key update:
    0065 0D 064A398825BD6140 ;CYFRA 13°E key update:

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Sofia-Bulgaria
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by farishta1982
    RealityTV in which frequency/satalite and in which languge ?
    plz tell us
    Hotbird 13 east 11283 V 27500 Language Polish-English
    "Software is like sex, it's better when it's free" (Linus Torvalds)

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Q8
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by SHELLEYATICD

    FOR CARTOON NETWORK CHECK THESE KEYS

    0065 0C ECD63757A17D9311 ;CYFRA 13°E key update:
    0065 0D 064A398825BD6140 ;CYFRA 13°E key update:
    I tried these keys but my cartoon network still not working what could be the problem?

    how about the frequency?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CYFRA+
    By nazaks4 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 5th June 2006, 02:32
  2. The 'Cyfra +'
    By abdulsaboor in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 21st April 2006, 10:41
  3. IREDTO FREECAM 2-019
    By Guy in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 28th November 2005, 01:18
  4. cyfra + ?
    By Ali4u in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 17th May 2005, 00:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top