Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Silver Member Expert
  Join Date
  Apr 2004
  Location
  CLJ/VIE
  Posts
  2,502
  Posts Thanks / Likes

  Default Dolce şi DigiTV, n colimatorul Protecţiei Consumatorilor

  Companiile Romtelecom şi RDS au fost amendate pentru c nu şi respect angajamentele contractuale faţ de utilizatorii Dolce şi DigiTv.
  Distribuitorii serviciilor Dolce şi DigiTV au fost amendaţi de ctre Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (OJPC) cu cte 4.000 de lei pentru nerespectarea clauzelor contractuale. La OJPC au fost nregistrate nu mai puţin de 30 de plngeri legate de ntrzierile nejustificate ale Romtelecom la conectarea la serviciul Dolce.

  Cele dou companii au fost amendate cu 4.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor contractuale, a declarat Mircea Avram, directorul OJPC Cluj. Mai exact, cele dou companii nu au respectat termenul de 30 de zile n care erau obligate s instaleze echipamentele pentru difuzarea programelor TV. Pentru Romtelecom-Dolce am avut luna trecut nu mai puţin de 30 de plngeri, a declarat Avram.

  El a menţionat c n unele cazuri consumatorii au aşteptat chiar şi dou sau trei luni pn cnd au avut acces la serviciul Dolce sau DigiTV. n unele cazuri, operatorii ncasau banii la termen, dar instalau echipamentele abia dup o lun, a declarat Avram.

  ntrzieri nejustificate

  Clienţii celor dou servicii de difuzare a cablului au postat zeci de sesizri pe Internet. La data de 5 martie 2007 am fcut o cerere telefonic cu nr. de nregistrare 984806, urmnd ca n maxim 30 de zile s se monteze antena, povesteşte unul dintre clienţii nemulţumiţi.

  La vreo dou sptmni, am primit un telefon de la tehnicieni s m anunţe c la amiaz vin s monteze antena. Binenţeles c nu au venit nici pn azi. Am fcut numeroase reclamaţii, dar nu am primit nici un rspuns c vin sau nu, mai spune unul dintre clienţii Romtelecom.

  Un alt client al serviciului Dolce se plnge c reprezentanţii Romtelecom l-au scos de pe lista de aşteptare. Am fcut o cerere telefonic de instalare Dolce n 04.06.2007, nr. 1208657, cu termen de soluţionare 14 zile. n 29.06, la ntoarcerea din concediu, am sunat la relaţii cu clienţii de unde am aflat c cererea mea a fost anulat fr acordul meu, iar dac mai doresc serviciul trebuie s fac alt cerere.

  Consider o lips total de profesionalism a modului cum a fost gestionat cererea pn n prezent, a declarat un alt client Romtelecom. Nici serviciul DigiTV nu a fost scutit de reclamaţii. Au fost foarte multe reclamaţii şi pentru DigiTV, ne-a declarat Avram.

  Prea multe cereri

  Reprezentanţii Romtelecom spun c neregulile sesizate OJPC se datoreaz cererilor foarte mari. ntrzierile semnalate cu privire la instalarea serviciului Dolce s-au datorat faptului c n perioada la care fac referire clienţii a existat un numr foarte mare de comenzi pentru serviciul Dolce.

  Numrul echipelor care lucreaz la instalarea Dolce a fost suplimentat, pentru a limita pe viitor apariţia unor astfel de situaţii, au declarat reprezentanţii Romtelecom. Pe de alt parte, directorul de marketing al RCS-RDS, Ion Tarcea, a menţionat c neregulile la instalarea sistemului DigiTV sunt mai rare.

  Cel mai probabil este vorba de o problem local. Clientul şi face un abonament la casierie unde noi i recomandm un instalator avizat. Se ntmpl ca uneori clientul care este programat la o dat ulterioar s nu rspund la telefon. Sunm de mai multe ori, dac nu ni se rspunde nchidem procedura de instalare, a declarat reprezentantul RCS-RDS.
  ==========================================================
  (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
  ========================================
  ==================

 2. #2
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  May 2007
  Posts
  344
  Posts Thanks / Likes

  Default

  da, dar asta e numai la nivelul judetului cluj, si 4000 de lei nu e o suma mult prea mare.
  totusi e bine ca'i mai trezeste un pic.
  ce mi se pare ciudat ca in tot articolul accentul se pune pe instalarile facute de Dolce, Digi'ul fiind mentionat doar de vreo doua ori.

  oare Digi nu are clienti "necajiti"?
  This post has been edited 86 times; Last edited by bmv_mihai; Today at 19:61..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top