Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: Digi...

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi...

    Bun gasit.Am cautat peste tot si nu am gasit mai multe lamuriri in special pt novicii in ale dth-ului(in cazul de fata Digi Tv)
    Problema mea e urmatoarea.Nu am fost de fata cand mi-au instalat baietii jucaria.Ei mi-au cautat ceea ce da Digi...Desii am pachet popular nu vad Tvr Cultural...Spre stupoarea mea vecinul(tot digiman)vede Cultural si vede si Axn Cryme si Axn science fiction...
    Eu ce trebuie sa fac?Sa dau scanarea intregului sistem?M-am interesat si as mai putea prinde fta-urile(in mare majoritate programe bulgaresti)
    M-ar interesa clar sa aflu cate programe libere pot prinde?Avand in vedere ca am antena fixa,indreptata spre Intelsat cred...
    P.S.Poate cineva daca are rabdare scrie toate programele free...Multumesc...

  2. #2
    Goin' Ape Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Transylvania
    Posts
    1,864
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gasesti toate programele free de pe Thor/Intelsat 10-02
    http://www.lyngsat.com/1west.html

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ganescudaniel View Post
    Bun gasit.Am cautat peste tot si nu am gasit mai multe lamuriri in special pt novicii in ale dth-ului(in cazul de fata Digi Tv)
    Problema mea e urmatoarea.Nu am fost de fata cand mi-au instalat baietii jucaria.Ei mi-au cautat ceea ce da Digi...Desii am pachet popular nu vad Tvr Cultural...Spre stupoarea mea vecinul(tot digiman)vede Cultural si vede si Axn Cryme si Axn science fiction...
    Eu ce trebuie sa fac?Sa dau scanarea intregului sistem?M-am interesat si as mai putea prinde fta-urile(in mare majoritate programe bulgaresti)
    M-ar interesa clar sa aflu cate programe libere pot prinde?Avand in vedere ca am antena fixa,indreptata spre Intelsat cred...
    P.S.Poate cineva daca are rabdare scrie toate programele free...Multumesc...
    sa dai "factory settings" si scaneaza din nou, si daca la scanare apar axn crime, axn sf,tvr cultural, etc (care sunt pe tp10) si in lista nu apare, atunci tre sa dai update de soft.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La pachetul popular nu sint AXN-urile. Culturalul ar trebui sa vezi. Scaneaza frecventa 12563 V.
    SHALOM

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Alied States of America
    Posts
    788
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ganescudaniel View Post
    Bun gasit.Am cautat peste tot si nu am gasit mai multe lamuriri in special pt novicii in ale dth-ului(in cazul de fata Digi Tv)
    Problema mea e urmatoarea.Nu am fost de fata cand mi-au instalat baietii jucaria.Ei mi-au cautat ceea ce da Digi...Desii am pachet popular nu vad Tvr Cultural...Spre stupoarea mea vecinul(tot digiman)vede Cultural si vede si Axn Cryme si Axn science fiction...
    Eu ce trebuie sa fac?Sa dau scanarea intregului sistem?M-am interesat si as mai putea prinde fta-urile(in mare majoritate programe bulgaresti)
    M-ar interesa clar sa aflu cate programe libere pot prinde?Avand in vedere ca am antena fixa,indreptata spre Intelsat cred...
    P.S.Poate cineva daca are rabdare scrie toate programele free...Multumesc...
    Poti sa prinzi si alte programe FTA cu o alta antena + un comutator DISEqC. Plus ca pot monta un al doilea LNB pe antena Digi si poti prinde chiar si pe Italieni de pe HotBird. Programele care le poti prinde sunt limitate doar de softul receptorului Digi in rest poti prinde foarte multe programe FTA.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SkySnows View Post
    Poti sa prinzi si alte programe FTA cu o alta antena + un comutator DISEqC. Plus ca pot monta un al doilea LNB pe antena Digi si poti prinde chiar si pe Italieni de pe HotBird. Programele care le poti prinde sunt limitate doar de softul receptorului Digi in rest poti prinde foarte multe programe FTA.
    Merci pt informatii...Mai nou am sezizat altceva...nu numai ca nu prind Tvr Cultural...nu prind nici Pro Tv international(si nu pot face updet-ul acela de soft...)nu prind nici Flux tv,Analog sau Oradea.Nu ca ar fi mare pierdere fara ultimele 3 dar nu stiu cum sa remediez...
    Mentionez ca am o antena si 2 receptoare...la un receptor vad Pro tv international si Tvr Cultural la al meu nu...
    am dat factory settings...am scanat canalele digi,am scanat si thor...Imi intra toate programele in afara de cele mentionate mai sus...
    Daca cineva s-a mai confruntat cu aceasta problema astept un sfat.am semnal 93 la suta...Deci totul ar fi ok...

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ganescudaniel View Post
    Merci pt informatii...Mai nou am sezizat altceva...nu numai ca nu prind Tvr Cultural...nu prind nici Pro Tv international(si nu pot face updet-ul acela de soft...)nu prind nici Flux tv,Analog sau Oradea.Nu ca ar fi mare pierdere fara ultimele 3 dar nu stiu cum sa remediez...
    Mentionez ca am o antena si 2 receptoare...la un receptor vad Pro tv international si Tvr Cultural la al meu nu...
    am dat factory settings...am scanat canalele digi,am scanat si thor...Imi intra toate programele in afara de cele mentionate mai sus...
    Daca cineva s-a mai confruntat cu aceasta problema astept un sfat.am semnal 93 la suta...Deci totul ar fi ok...
    Daca ai legate cele doua receivere'Digi,in LOOP QUT(de la primul Rec este legat si al doilea).Nu o sa-ti functioneze si ch in polaritate V. Solutia ar fii,ori mai instalezi incao antena'Sat sau mai acceptabil si mai comod(zic eu)! sa iti cumperi un LNB _Lnb offset TWIN - 2 iesiri. Si Conectezi fiecare receiver separat la lnb(functioneaza 100% toate chanalele)

    baffta.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci frumos...Din ceea ce mi-ai spus am inceput sa inteleg cate ceva...
    Totusi nu-mi explic...Cum sa fac sa prind macar Pro tv international ca sa-mi fac resoftarea?As putea sa sterg Pro tv Int din celalalt receiver?Si apoi sa rescanez la mine?
    Ma intereseaza sa fac resoftarea receiver-ului meu...Eu momentan...am 2 abonamente cu pachetul popular...Un abonament al meu si altul al parintilor.Intentionam la sfarsitul promotiei...sa schimbam abonamentele din popular in altceva...Si din cate stiu eu...cand faci asta...operatorul iti spune sa stai pe Pro tv international pana cand iti intra noile programe.sau ma insel...?
    Sunt atat de multe necunoscute...
    Last edited by ganescudaniel; 10th July 2007 at 12:52.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu trebuie sa stergi nimic din celalalt receptor, trebuie doar sa il inchizi de la butonul din spate sau sa il scoti din priza. Apoi, in functie de ce model este receiverul te pozitionezi pe un canal TV si apesi simultan CH+ si CH-
    HSS1160NA, SRT6125, offset 1.2m(dual feed - Intelsat - Sirius), offfset 0.8m - Hotbird, Smart Titanium 0,2dB

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    915
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ori il scoti din priza de curent pe celalant ori il conectezi pe al doilea direct la cablu in locul primului
    "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not
    sure about the former" - Albert Einstein
    Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam!

    "Really, I'm not out to destroy Microsoft. That will just be a completely unintentional side effect." Linus Benedict Torvalds
    Linux is like a wigwam - no Gates, no Windows, and an Apache inside






  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Thor819 View Post
    Ori il scoti din priza de curent pe celalant ori il conectezi pe al doilea direct la cablu in locul primului
    Am scanat din nou tot...am prins Pro Tv International...am resoftat ambele receivere...In principiu merg ok ambele...desii dupa furtuna cea mare de acum 2 saptamani mi-a cam scazut caltatea semnalului...de la 92 la 80.Iar linia a doua(cred ca e vb de zgomot sau cam asa ceva)e oscilant...de la 72 la 82 la suta...
    Bineinteles cand ambele receivere sunt functionale nu merge pe nici unul Flux tv,Tv Oradea,Tvr Cultural,Axn Cryme si Axn Science Fiction...precum si Pro tv international.Asta e...Nu se pune problema inca sa-mi mai iau o antena deoarece ma voi muta in curand de la parinti...Si iar apar probl...deoarece nu stiu daca in noua locuinta voi avea vizibilitate spre satelit...

    Am si eu doua intrebari......Cei ce mi-au instalat antena(in lipsa mea)cred ca au uitat sa puna suruburile de sus...Are vreo importanta?Ca vad ca antena cat e cat e stabila...
    A doua intrebare...cum este semnalul iarna?Cand ninge abundent si cand e foarte innorat...E la fel ca si cand ploua?Ma intreb...daca se pune chiciura(o pojghita de gheata pe lnb)mai functioneaza corect lnb-ul?
    Sunt incepator in ale tv prin satelit si doresc sa aflu cat mai multe.Va multumesc.

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ganescudaniel View Post
    Am scanat din nou tot...am prins Pro Tv International...am resoftat ambele receivere...In principiu merg ok ambele...desii dupa furtuna cea mare de acum 2 saptamani mi-a cam scazut caltatea semnalului...de la 92 la 80.Iar linia a doua(cred ca e vb de zgomot sau cam asa ceva)e oscilant...de la 72 la 82 la suta...
    Bineinteles cand ambele receivere sunt functionale nu merge pe nici unul Flux tv,Tv Oradea,Tvr Cultural,Axn Cryme si Axn Science Fiction...precum si Pro tv international.Asta e...Nu se pune problema inca sa-mi mai iau o antena deoarece ma voi muta in curand de la parinti...Si iar apar probl...deoarece nu stiu daca in noua locuinta voi avea vizibilitate spre satelit...

    Am si eu doua intrebari......Cei ce mi-au instalat antena(in lipsa mea)cred ca au uitat sa puna suruburile de sus...Are vreo importanta?Ca vad ca antena cat e cat e stabila...
    A doua intrebare...cum este semnalul iarna?Cand ninge abundent si cand e foarte innorat...E la fel ca si cand ploua?Ma intreb...daca se pune chiciura(o pojghita de gheata pe lnb)mai functioneaza corect lnb-ul?
    Sunt incepator in ale tv prin satelit si doresc sa aflu cat mai multe.Va multumesc.
    eu am DIGI de un an, deci am prins iarna 2006.ce sa spun, n-am avut nici o problema cu semnalul.
    ploblema asta cu 2 receivere poti sa rezolvi cu un LNB TWIN (LNB cu 2 iesiri separate), putin scump (70-90RON) dar merita.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by szili_boy View Post
    eu am DIGI de un an, deci am prins iarna 2006.ce sa spun, n-am avut nici o problema cu semnalul.
    ploblema asta cu 2 receivere poti sa rezolvi cu un LNB TWIN (LNB cu 2 iesiri separate), putin scump (70-90RON) dar merita.
    Atunci nu am de ce sa-mi fac griji...Ramane de vazut daca voi investii intr-un lnb twin...S-ar putea sa ma mut...in cazul asta las antena alor mei...iar eu imi cumpar alta...

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din ce ai postat am inteles ca ai doua abonamente, nu un receivei twin. Atunci ar trebui sa ai si 2 kituri antena asa ca nu ar trebui sa iti faci probleme cu lnb twin. Daca nu ai al doilea kit antena cred ca il poti solicita la o casierie digi si costa mai putin decat un lnb twin..
    HSS1160NA, SRT6125, offset 1.2m(dual feed - Intelsat - Sirius), offfset 0.8m - Hotbird, Smart Titanium 0,2dB

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by ganescudaniel View Post
    ...deoarece nu stiu daca in noua locuinta voi avea vizibilitate spre satelit...
    sal' daniel,

    pentru o vizibilitate optima catre intelsat trebuie ca fatada sa fie orientata sud-vest. dar se poate sa fie si vest sau sud cu obligativitatea ajustarii de rigoare a antenei. daca stai la etaj inferior atunci ai o problema, din cauza obturarii vizibilitatii directe a sstalitului iar pentru rezolvare ai nevoie de acces pe terasa, unde este locatia ideala pentru o antena. practic cu un h-h bun (stab de exemplu, dar sint si altele) poti "matura" cerul intre 50 est si 50 vest, de exemplu, unde poti gasi mii de canale interesante de radio si tv, desi limitele h-h sint 70 est - 70 vest.
    daca insa o sa stai la curte nu este nici o problema, decit doar daca curtea este amplasata intre blocuri, caz in care receptia este destul de problematica, dar nu imposibila.
    pentru mai multe detalii:
    www.lyngsat.com
    www.satlex.de
    www.kingofast.net
    www.flysat.net
    acestea sint doar o parte din multitudinea de site-uri care trateaza receptia satelitilor.
    daca mi vrei o sa-ti mai trimit.

    hai noroc si numai bine,
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top