Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default cu ce emu merge ocartela de focus pe dreambox

    am o cartela de focus activa si cu ce emu merge pe dreambox sa pota sa dec focussat

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    camd3

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu fuctioneaza am 7020s ce ver de camd3

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am 7020s si hydra si ce setari

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    probabil nu ai configurat bine camd3. Merge 100% pt ca folosesc eu. Vezi si tu in camd3.conf la setarile cititoarelor de card si blocker.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti sa ma ajuti cu o config la camd3 ai mesenger [email protected]

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cam3.conf

    #CamdXXXXSequence: X-X-X-X
    # 0 - Aus
    # 1 - Emu
    # 2 - Slot1
    # 3 - CardServer


    Camd1702Sequence=3-2-0-1
    Camd1722Sequence=0-1-3-2
    CamdCacheReset=1
    CardServerUsage=1
    CardServerAddress=192.168.1.202
    CardServerDomain=myserver.mydomain.net
    CardServerUser=root
    CardServerPassword=dbox3
    CardServerPort=20248
    CardServerUseKey=0
    CardServerKey=123456789ABCDEF123456789ABCDEFFF

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    camd3.config

    # UDP Port
    Port=24110

    # OnScreenDisplay : 1-ja, 0-nein, luft nur unter Neutrino
    Osd=0

    # Debug modus: 0-keine Ausgaben, 1-ohne Verbindungsinformationen, 2 - mit Verbindungsinformationen
    Debug=1

    # Descrambler modus(nur fr dbox2): 0 - CA, 1-GTX
    Descrambler=0

    #Reset eNx bei jedem Zappen(nur fr dbox2 mit Descrambler=1): 1-ja, 0-nein
    Reset_ENX=0

    # Cascading modus(IN-inkommende Pakete, OUT- ausgehende : 1-ja, 0-nein)
    Cascading_IN=1
    Cascading_OUT=1

    # Slotverwaltung : 1-ja, 0-nein

    Slot0_Start=0
    Slot1_Start=1
    Slot2_Start=1
    Slot3_Start=0

    Slot0_AU_G=0
    Slot0_AU_S=0
    Slot0_AU_U=0

    Slot1_AU_G=1
    Slot1_AU_S=1
    Slot1_AU_U=1

    #nur fr Dreambox!
    Slot2_AU_G=1
    Slot2_AU_S=1
    Slot2_AU_U=1

    #nur fr dbox2!
    Slot3_AU_A=0

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce versiune de camd3 este?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    camd3 v3.756

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vladtimmy
    camd3 v3.756
    nu e bun fisierul de configurare - e de la o versiune mai veche si nu mai merge la astea noi. Sterge si pune asta in /var/keys/camd3.config:

    BOXTYPE=3
    PORT=24110

    DEBUG=2

    CONSOLE=1

    SLOT=/dev/sci1:2:1:1:1:998:slotobenassword2
    SLOT=/dev/sci0:2:1:1:1:999:slotuntenassword3
    dupa aia restarteaza camd3 si ar trebui sa mearga

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    # Wenn Parameter gebraucht wird - '#' entfernen !
    #
    #
    #
    # Boxtyp(optional): 1-dbox2, 2-dm7000, 3-dm7020, 4-dm500, 5-dm56xx/Triax; Default - 2
    # BOXTYPE=3
    #
    # UDP Port(optional); Defailt - 20248
    #PORT=24110

    # Debug modus(optional): 0-keine Ausgaben, 1-ohne Verbindungsinformationen, 2 - mit Verbindungsinformationen; Default - 2;
    #DEBUG=2

    # Debug-Console(optional): 0-keine Ausgaben, 1-nur Verbindungsinformationen (Aber nur wenn debug=2); Default - 1;
    #CONSOLE=1

    # Pfad zum User-File(optional); Default - /var/keys/camd3.users
    #USERS=/var/keys/camd3.users

    # Pfad zum Server-File(optional); Default - /var/keys/camd3.servers
    #SERVERS=/var/keys/camd3.servers

    # Pfad zum Key-File(optional); Default - /var/keys/camd3.keys
    #KEYS=/var/keys/camd3.keys

    # Pfad zum Socket-File(optional); Default - /tmp/camd.socket
    #SOCKET=/tmp/camd.socket

    # Kartenslots (anzahl beliebig)
    # je eine Zeile fr Slot:
    # SLOT=devicename:type:au_g:au_s:au_uort:usernameassword:deskey
    #
    # deskey fr normale Slots ist optional, aber port,username und password mssen immer angegeben werden!
    #
    # devicename: Pfad (volstndig) zum Device, oder Hostname von cardserver(newcamd)
    # type: 1-serial, 2-intern(dreamox), 4-cardserver(newcamd)
    # au_g: 1-eingeschaltet, 0-ausgeschaltet
    # au_s: 1-eingeschaltet, 0-ausgeschaltet
    # au_u: 1-eingeschaltet, 0-ausgeschaltet
    # port: port
    # username: loginname
    # password: loginpassword
    # deskey: cardserver deskey (14 byte)
    #SLOT=/dev/tts/0:1:1:1:1:997:mastercrdassword1
    #SLOT=/dev/sci1:2:1:1:1:998:slotobenassword2
    #SLOT=/dev/sci0:2:1:1:1:999:slotuntenassword3
    #SLOT=localhost:4:1:1:1:22222:dummy:dummy:01020304 05060708091011121314

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    baga ce ti-am dat eu

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu reusesc am incercat tot trimite un mail cu fisierele

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vladtimmy
    nu reusesc am incercat tot trimite un mail cu fisierele
    mane, sterge fisieru camd3.config si fa unul cu ce ti-am dat eu. Ar trebui sa mearga, daca nu merge sint alte bube.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pe ce receptor merge cartela FOCUS?
    By joliyyy in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 12th September 2006, 08:53
  2. Nu merge TVR 1 pe Focus Sat
    By SkySnows in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 22
    Last Post: 23rd August 2006, 01:08
  3. Merge MAX tv cu Kaon de la Focus???
    By Vulpes in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 18th August 2006, 01:36
  4. Am descoperit de ce Focus merge prost :)
    By Sorin70 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 1st January 2006, 21:36
  5. Merge MAX tv cu Kaon de la Focus???
    By Vulpes in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 4th January 1970, 22:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top