Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: pass pt lynksys

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Angry pass pt lynksys

    am un acces point lynksys 54 wirelees cu care intru pe net dar pt al configura imi tre pass si user care nu le mai stiu cum as putea face sa intru in router fara reset?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy parola Linksys

    Numai cu reset.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fernb View Post
    Numai cu reset.
    e clar fara reset ...pierd alte configurari

  4. #4
    only Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    romania de est
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default hi

    ai incercat user admin si pass admin?
    Technomate 9100,motorTechnomate 2200,L.N.B Technomate 0.2db,Triax 110,Technomate TMS1500 CI+,Mondeal MAGIC 9800,Dragon CAM,Triax 110,Titanium LNB 0.2,motor Technomate(SG)2100.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Quote Originally Posted by frogy View Post
    ai incercat user admin si pass admin?
    am incercat si cu lamiie si tot nu vrea,netpass,cain e abel si alte de acest gen si nimic.......cred ca il voi sparge.

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da-i un reset si gata! Ce setari complicate poti pierde? In afara de lista de IP-uri banate care poate necesita ceva timp si rabdare sa le pui la loc, restul sunt banale. Oricum, data viitoare fa-ti backup-uri periodice ...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Da-i un reset si gata! Ce setari complicate poti pierde? In afara de lista de IP-uri banate care poate necesita ceva timp si rabdare sa le pui la loc, restul sunt banale. Oricum, data viitoare fa-ti backup-uri periodice ...
    deci evorba de 2 lini wireles. cea care este in casa la mine si care am pas si cea care e afara si nu am pas. deci daca fac reset pierd totul si chem meseriasi sa-mi ia 100 eu pt aface totul de la cap,ca banditii nu ti spun nimic.nu e adsl o hdsl e un wimax 3,4ghz iar in casa e 2,4ghz wifi..dar pina la urma cred ca am sa cumpar un router acces pt experiente....

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa configurezi un router nu-ti trebe nici un meseriash. Daca meseriashu poat sa mearga unde-i routeru sa-l reseteze si sa-l configureze din nou poti si tu.
    Ce router ai zis? Un Linksys WRT54GS? Ala-i bun in sensu ca daca ai o versiune mai veche poti sa pui multe firmuri alternative pe el, dar sa stie 3,4 GHz nu am auzit, poate nu stiu eu, dar nu prea cred.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sint deacord cu tine. dar de conf ruotere pot si eu numai ca regula aici e ca tu cum utilizator nu ai accees .acasa ajung 2 retele la 3,4 si 5,4 ghz.daca platesti un abo mai mare te trec la 5,4....am inteles facem reset
    multumesc

  10. #10
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai acces la al doilea router, ar trebui sa poti face tot ce vrei. Problema e ca nu ne-ai descris exact arhitectura locala si nici nu ne-ai spus exact ce vrei sa faci. Portforward, setari firewall, DMZ, twin IP etc?

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bradu View Post
    .... regula aici e ca tu cum utilizator nu ai accees ....am inteles facem reset
    Cred ca o sa ramii p'afara ( cu setarile din fabrica ale Router ului la care ai accesul restrictionat ) si trebuie sa platesti taxa de shmecheri ( cei 100 eur ) si presupun si o taxa de fraier ( acces neautorizat )

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e asa ... degeaba intru in primul ruter ca in al 2 lea de pe casa nu pot si odata resetat primul pierd si si pass pt al 2 lea.practic pe casa e acces point incorporat in antena si jos e un ruter normal cu intrare lan.....deci nu pot sa fac nimic. bine credeam ca e mai simplu dar nu e asa .eram curios sa cresc un pic viteza de la 1g in download 2 g im up la un minim de 3sau4g ,ca de daca este de ce nu .la mine ajunge,pe casa, la 10g in download si 20 in up.am auzit tot felul de zvoane ca pe la napoli au intrat in rete ca pe la roma au gasit pass dar tind sa cred ca sint abureli.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top