Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Dm500 Newcs+cs2gbox+Gbox !!

    Buna
    Am un pitic care merge cu cs2gbox+Gbox si merge forte bine
    vreau sa stiu daca cinela ma poate ajuta sa configurez Dm500 cu Newcs+cs2gbox+Gbox
    Am tot instala
    Gracias

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mda
    se pare ca am nevoie de bk si rsa si nu le am
    Cardul este de D+



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare ca nu am noroc ....
    nu ma ajuta nimeni cu un manual .. un link ?



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by obywans View Post
    se pare ca nu am noroc ....
    nu ma ajuta nimeni cu un manual .. un link ?
    Merge perfekt cu card de D+ si BK-ul si RSA-ul se citeste foarte usor la D+.

    Treaba e ca nu ti-am uitat aroganta de acuma aproape 1 an, asa ca scobeste mai departe

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hop si tu te-ai trezi dupa aproape 1 Anda....

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default "Ice"

    Salutar! Acuma recent, folosesc Newcs2/gbox cu cartela Boom. Problema mea ca multeor gheata cs2. Exista ceva solutie? sa mearga bine Va rog ajutati
    sany3

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sanyo3 View Post
    Salutar! Acuma recent, folosesc Newcs2/gbox cu cartela Boom. Problema mea ca multeor gheata cs2. Exista ceva solutie? sa mearga bine Va rog ajutati
    sany3
    La cita lume ai dat linia C

  8. #8
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt o functionare fara freeze la ND.S in primul rand trebuie sa existe conexiune de net cu timp de raspuns bun si in al doilea rand nu trebuie sa fie mai mult de 5-6 requesturi simultane. Solutia este limitarea peer-urilor care au acces la card. Alegi 5-6 perrs ca lumea si gata. Nu in ultimul rand este recomandat level 1 pt cardul ND.S.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default BOOMtv

    Mersi pt. raspuns. Am localnet (cu antena) nu foarte bun,.. dar am 90 de peer la gbox, linia C: inca nu am dat, ....si reglat la level 1
    Pot sa bucur ca mere si asa,... daca nu este alte solutii mai buna
    sanyo3

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default no sharing

    Foarte prost merge, si se blocheaza! Am pus napoi la reciverul original, si merge bine. ( de aceasi nu se gasesc boom, in forumele, am convins)

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by sanyo3 View Post
    Foarte prost merge, si se blocheaza! Am pus napoi la reciverul original, si merge bine. ( de aceasi nu se gasesc boom, in forumele, am convins)
    Si eu am avut aceas problema
    Dar se pare ca era din cauza lui NewCs+Gbox (Nu era facuta bine configuratia )Mergea mai bine fara card decît cu card ,dar dyosys a avut o ideie destul de buna si acuma merge foarte bine !
    Salut si numai bine



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default nu schimb

    Salutar! Nu mai trimiteti PM pt. schimbare Dlinie, ca nu functioneaza cartela, folosesc la recieverul original ! mersi pt. intelegere

  13. #13
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa nu deschid un topic nou pe tema asta.. Cum se poate schimba un id card N.DS in newcs. Din cate stiam este generat de parola folosita. Schimand parola raman la acelasi id care deja mai exista in reteaua in care vreau sa dau cardul. Era un topic asemanator dar nu-l mai gasesc. Merci

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    espańa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clader View Post
    Sa nu deschid un topic nou pe tema asta.. Cum se poate schimba un id card N.DS in newcs. Din cate stiam este generat de parola folosita. Schimand parola raman la acelasi id care deja mai exista in reteaua in care vreau sa dau cardul. Era un topic asemanator dar nu-l mai gasesc. Merci
    C: { NUME ip port user pass 12000 11 22 33 55 99 66 77 88 99 00 99 88 77 66 }

    cred ca la NUME pui un cuvant siti genereaza un id .
    Fiti Aliati
    Dreambox

  15. #15
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate tot aceeasi chestie o face. Am schimbat si config key si numele tot..rezulta id-ul respectiv.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top