Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: RatDVD

 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default RatDVD

  Nu ajungeau motivele de ingrijorare ale studiourilor de film de la Hollywood in legatura cu pirateria si spargerea codurilor de protectie a DVD-urilor, acum mai au o noua problema odata cu aparitia solutiei RatDVD, un soft speciat destinat comprimarii video.

  Solutia a fost dezvoltata de studentii de la universitatile Aarhus (Danemarca) si St. Petersburg (Rusia), iar din declaratiile acestora se pare ca intreg continutul de date de pe un DVD (adica filmul propriu-zis, bonusurile, comentariile si versiunile subtitrate) pot fi comprimate intr-un singur fisier.

  Cu alte cuvinte, XviD-ul si DivX-ul ar cam avea de ce sa se teama, chiar daca ofera calitate apropiata cu cea a DVD-ului original intr-un spatiu mult mai restrans, cat un CD. Problema e ca trebuie sa te multumesti doar cu filmul si atat, fara bonusuri si restul bunatatilor de pe DVD.

  RatDVD a fost lansat acum cateva zile in versiune beta si ar putea marca amplificarea inca o data a pirateriei filmelor, chiar intr-o perioada in care BitTorrentul si alte surse similare de sharing ilegal. Solutia oferita de RatDVD aduce avantaje atat pentru utilizatorii care vor ave parte de mai mult continut video intr-o formula extrem de comprimata si deci care va avea o dimensiune mai mica, de aproximativ un GB.

  Fisierele produse de acest program au extensia .ratDVD si pot fi citite apoi direct de pe PC cu orice player de DVD-uri sau pot fi scrise pe un DVD. Desi scopul principal al aplicatiei pare de la distanta a fi pirateria filmelor distribuite legal, exista totusi si o utilizare legala a RatDVD-ului, respectiv crearea de back-up-uri ale DVD-urilor cumparate legal, cu conditia ca acestea sa nu fie distribuite mai departe, ci doar in scopuri personale.

 2. #2
  Member Mentor
  Join Date
  May 2004
  Location
  Romania - OLTENIA
  Posts
  636
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Ca o completare la cele spuse de KB pagina oficiala de unde poate fi adus www.ratdvd.dk


  DM500S Offset Al 1.4m LNB Invacom 0.3dB + 1 X DIGI TV + 2 x DOLCE

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Folositi cu incredere ratDVD - the DVD movie download format
  By strongman1960 in forum DVD - DIVX - HIFI
  Replies: 2
  Last Post: 30th September 2005, 11:57

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top