Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default ce se mai poate vedea cu un strong4125,cu patchul concord

    Buna ziua,am un strong4125 cu patchul concord pus pe el,mergeau canalele franceze,plus TPS,ce se mai poate vedea cu acest patch,se mai poate incarca alt patch pe el,nu risc sa in blochez.
    Multumesc mult

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai merge doar D+

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default cum?

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Mai merge doar D+
    poti da cateva amanunte, plz

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rock5 View Post
    poti da cateva amanunte, plz
    Pai merge cu ultima versiune de concord ........la nagra la provider bagi 41 01 iar cheia operationala de 16 o imparti in 2: primele 8 la key 00 si restul la key 01

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa este(are dreptate @SAFETRON1) mai merge d* ,cel putin la mine pe 4155evo.

    rock5_ eventual, soft-ul \patch-ul ,il poti gasii,..............

    http://upl.frocus.net/index.php?lng=en&p=5

    baffta!
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inca ceva ce am uitat.La mine pe 4155evo a fost suficient sa- i dau doar UPDATE1\2.BAT,si a mers perfect.
    Cand o sa pornesti receiverul o sa va apara direct taquilla 1,asta inseamna ca concord-ul a lucrat la sistemul nagra2.

    baffta !
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default ok

    multumesc pentru informatie,o sa incerc simbata cind ajung la tara,sa vad daca merge D+,momentan sunt in arad,instaltia de receptie este pe valea muresului.
    toate cele bune

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI View Post
    inca ceva ce am uitat.La mine pe 4155evo a fost suficient sa- i dau doar UPDATE1\2.BAT,si a mers perfect.
    Cand o sa pornesti receiverul o sa va apara direct taquilla 1,asta inseamna ca concord-ul a lucrat la sistemul nagra2.

    baffta !
    bine bine dar cu fac update?fii mai explicit,unde trebuie sa intru?

  9. #9
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dragos eugen View Post
    bine bine dar cu fac update?fii mai explicit,unde trebuie sa intru?
    Ai soft concord instalat pe receiver ....atunci incearca cum ti-am zis mai sus , bagi cheia actualizata si vezi daca merge.
    Daca nu merge desi cheia e cea corecta inseamna ca nu ai ultima versiune a soft-ului si va trebui sa instalezi un mic update prin cablu null modem.

    Quote Originally Posted by SAFETRON1
    se instaleaza asa:

    extrage continutul arhivei SRT4355_D_Plus_OK.rar intr-un folder , conecteaza cablul la receiver executa fisierul UPDATE1.bat dupa care in maximum 7 secunde introduci receiver-ul in priza.In fereastra deschisa se afiseaza procesul de scriere si la un momentdat dupa circa 1 minut sau mai mult aceasta se inchide singura.Mai astepti circa 2 min dupa care deconectezi receiver-ul.

    Si iti va merge cand sunt chei valide
    srt4125_d_plus_ok.rar


    Procedura asta se aplica doar daca pe receiver este deja instalat patch concord

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Ai soft concord instalat pe receiver ....atunci incearca cum ti-am zis mai sus , bagi cheia actualizata si vezi daca merge.
    Daca nu merge desi cheia e cea corecta inseamna ca nu ai ultima versiune a soft-ului si va trebui sa instalezi un mic update prin cablu null modem.



    srt4125_d_plus_ok.rar


    Procedura asta se aplica doar daca pe receiver este deja instalat patch concord
    Mersi,o sa incerc sa vedem daca merge,mai vorbim,toate cele bune

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top