Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Vreau sa stiu: Dolce in Spania?

    Fratilor poate sa-mi zica cineva daca functioneaza Dolce in Spania?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    frate esti un lodar si nu folosesti tastele ca sa caute....pfoaiiii huoooo
    http://www.lyngsat-maps.com/maps/hellas2_f1.html

  3. #3
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tastatura View Post
    frate esti un lodar si nu folosesti tastele ca sa caute....pfoaiiii huoooo
    http://www.lyngsat-maps.com/maps/hellas2_f1.html


    ..omu a zis asa "vreau sa stiu" si s-a referit la ceva in domeniul receptiei sat nu la cine-i mitocan pe aici ...

    hmmm

    rusinica rusinica rusinicaaaa !

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Cluj-napoca
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si un raspuns simplu se poate da

    DA merge


    OffSet 0.8m + Twin LNB 0.2 + ss2

  5. #5
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DA merge

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    spain
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default sfat

    I-al pe dolce ca merge bine si aparatul e de calitate semnal este destul an andalucia am montat pe putin 23 de aparate dar nu uita sa il aduci din tara gata activat ca de aici e mai greu , le apare numarul de telefon cu 0034 an fata si de ai dracului ce sunt nu ti-l activeaza la fel ca Digi.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    destul de departe de casa
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Intradevar am pus si eu una in Mostoles langa Madrid si merge foarte bine.Am pus o antena ofset de 1m dar cred ca mergea si cu una mai mica pentru ca are un nivel foarte mare de semnal.Ce mi s-a parut ciudat este ca la orientare cu un Explorer pe 12688 imi spunea ca este un canal analogic.In schimb pe 12734 mi-a recunoscut canale digitale si se poate vedea EtnoTV.Satelitul pentru cei care sunt interesati este aproape la orizont.

    Salutari si numai de bine

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top