Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Flux TV, televiziunea de la etajul 5

  Bacanu si Ficeac se aventureaza in audiovizual

  Televiziune noua la etajul 5 de la Unirea. Din ce in ce mai putin implicati in „Romania libera”, Petre Mihai Bacanu si Bogdan Ficeac s-au apucat de audiovizual. O licenta luata prima oara in 1997 capata forma fara banii germanilor de la WAZ, adica asa cum si-au dorit sefii de la „Romania libera”.

  La etajul 5 al magazinului Unirea, Dan Adamescu, unul dintre marii actionari de la „Romania libera”, le-a oferit colegilor sai spatiu pentru o televiziune. Petre Mihai Bacanu si Bogdan Ficeac, un patron de fabrica de vopsele si un cuplu de cablisti din Constanta au investit cit au putut pentru a deschide un nou post. Flux TV se doreste a fi mai apropiat de oameni, fara sa aiba insa pretentia de a face concurenta pentru vreuna dintre televiziunile mari. Trei jurnale de stiri pe zi, informatii utilitare si emisiuni in care sa se discute cazuri sociale. La acestea se adauga filme documentare si artistice, de scurtmetraj si lungmetraj.
  Directorul executiv al televiziunii este Claudiu Hirceaga, si el intr-o vreme la „Romania libera”. „Dintre cei care lucreaza acum la „Romania libera”, nu va lucra nimeni la Flux, pentru ca e bine sa fie separate lucrurile. Ca sa nu apara cazuri in care cineva nu preda la timp un material pentru ca a fost in televiziune sau invers”, spune Bogdan Ficeac, cel ce s-a ocupat de proiect.

  Grila televiziunii

  Surse neoficiale sustin ca matinalul va fi realizat de Ca$$a Locco.
  Informatia nu a fost insa confirmata de Ficeac, care s-a marginit sa declare: „Vor fi si oameni cunoscuti, care au acceptat sa fie moderatori la noi”. O alta emisiune pe care Claudiu Hirceaga, directorul executiv al Flux TV, mizeaza este „Angajari, burse, cariere”, ce va prezenta de luni pina vineri informatii din domeniu. „Jurnalele sint programate la orele 14.00, 20.00 si 23.00. Editia principala, de la ora 20.00, va fi prezentata de Madalina Botorogeanu”, detaliaza Hirceaga. Filmele artistice si divertismentul sint programate in weekend si au fost achizitionate comedii vechi, cu Chaplin, Stan si Bran, Shirley Temple. Hirceaga mai afirma ca semnalul Flux TV va putea fi receptionat prin reteaua de cablu UPC, mai intii in Bucuresti, iar ulterior si in alte citeva judete ale tarii.

 2. #2
  Hockey Fan Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2005
  Location
  Chikago / HR
  Posts
  366
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Pai la subsol nu se poate face RDI TV

  Director General: Fanta
  Director Technic: Cableguy
  Director pentru Caldura si Frig: *********
  Redactor Sef: Io
  Operator pentru Reporter Special: Sorin Miscoci
  Reporter Special, specialist in rapirile din Iraq: Marie Jeanica si mai si Ion
  Reporter Extra Special: Catalin Radu Tanase si Mile Carpenisan

  Cautam urgent manageri pentru Ocrotirea Washington Club si Ocrotirea Naturii Interioare, fete tinere, blonde, inalte 1.8m si cu aspect fizic pentru ocuparea functiei de Manageri de pe linga birourile directorilor, obligativitate de a putea face kafea. La fel, cautam soferi sau soferite pentru Maybach, ca nu lasam mai jos de Gigi (Becali).
  3 X DIGI TV in chirie (2X1120 + 1X1160), două receptoare analogice (Teletronic Kopernikus şi Fuba) nefolosite, tuner KWORLD-DVBS-300U.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. DVB-C televiziunea viitorului
  By Macrobloc in forum RDI - Satelit
  Replies: 38
  Last Post: 25th December 2009, 23:11
 2. Mai putin Flux si mai mult reflux
  By Unuseroarecare in forum News
  Replies: 0
  Last Post: 20th September 2006, 20:19
 3. MTV puts VH2 into ''Flux''
  By first_zipper in forum News
  Replies: 4
  Last Post: 28th July 2006, 04:54
 4. Moldovenii si televiziunea
  By Unuseroarecare in forum News
  Replies: 0
  Last Post: 16th May 2006, 20:47

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top