Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi/Dolce/Focus pe calculator

    Sunt nou in acest domeniu. Ma intereseaza sa pot vedea pe PC si (atentie!) sa pot schimba canalele de pe PC folosind oricare din providerii romani de televiziune digitala. Nu intra in discutie instalarea sistemului lor + un tvtuner obisnuit in care sa intre semnalul prin video in.

    In principiu as dori sa stiu daca exista receivere pe PCI sau USB (prefer PCI) care sa aibe si locas pentru cartela. Si daca da, de unde as putea sa cumpar cateva.

    Pe cat posibil as dori folosirea acestui setup fara tweakuri 3rd party si hackuri intrucat ma intereseaza sa lucrez cu directshowul pentru a controla receivereul dvb programatic.

    Va multumesc pentru atentie.

  2. #2
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Focussat este singurul care merge!
    In rest trebuie sa studiezi pentru a face posibila imperecherea celorlalte cartele cu CI de la SkyStar.
    Bafta!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma intereseaza extrem de putin care din providerii romani functioneaza... doar sa mearga unu din ei (adica nu conteaza ca-i dolce, max, digi, focusat)

    Imi poti recomanda te rog un model de receiver PCI?

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti folosi SS2+Phoenix+Max: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=30472
    Phoenixul poti sa ti-l faci singur sau sa-l cumperi.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau cumperi un d-asta:

    http://www.digitalrise.biz/products/...er/sat/pci_ci/

    Mai trebuie si un CAM. Merge cu Max sau cu Focus.
    Last edited by ormonde; 26th June 2007 at 16:42.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum am spus, as tinde spre solutii "from the box" daca se poate. Pe langa placa din acest link http://www.digitalrise.biz/products/...er/sat/pci_ci/ si ce imi da focusatul imi mai trebuie ceva?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargatesg1 View Post
    Cum am spus, as tinde spre solutii "from the box" daca se poate. Pe langa placa din acest link http://www.digitalrise.biz/products/...er/sat/pci_ci/ si ce imi da focusatul imi mai trebuie ceva?
    Mai from the box de asta nu exista. Focusul iti da cartela, tu cumperi un CAM oficial de Conax iar driverele si programele le ai pe CD in box. Vizionare placuta!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prefera si tu Maxul, ca nu mai trebuie sa iei si receiverul lor! Focusul nu-ti da abonamentul fara receiverul lor, la Max iei doar cartela. Atunci iei un CAM oficial de Viaccess, e si mai ieftin ca cel de Conax.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A, si one more question. Pot sa conectez la o antena mai multe astfel de placi, right?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargatesg1 View Post
    A, si one more question. Pot sa conectez la o antena mai multe astfel de placi, right?
    Da, cu un LNB Quad poti patru, cu LNB quattro + multiswitch, poti cite iesiri are multiswitch-ul.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Solutia ta s-ar putea sa fie cam scumpa pina la urma. Ai un motiv sa preferi receptia prin satelit? Poti sa-ti iei placi TV Tuner / PCI pentru televiziune prin cablu.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe langa faptul ca CATVul nu vine acolo unde vreau eu sa vina - si nu in creierul muntilor ci CULMEA, in INIMA Bucurestiului, doresc o sursa de calitate foarte buna pentru a-mi dezvolta solutia software de streaming si inregistrare digitala. Mai multe detalii la http://www.smcmobile.ro
    Last edited by stargatesg1; 26th June 2007 at 18:25.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, asta-i un argument, dar deschide o noua intrebare: de ce nu vrei sa receptionezi televiziune HDTV, nu neaparat romaneasca?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    greenwich
    Posts
    220
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    E adevarat ca focus nu-ti da cartela fara receptor,dar ce mai conteaza daca iti da receptorul in custodie si tu il tii pe dulap?
    Focus are calitatea imaginii mai buna decat Max.
    si in plus nu are programele pe 3 sateliti!?

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargatesg1 View Post
    ....doresc o sursa de calitate foarte buna pentru a-mi dezvolta solutia software de streaming si inregistrare digitala.
    Ai luat in consideratie eventualele probleme de legalitate a preluarii / redifuzarii programelor ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top