Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default Oare am comis-o?

    Azi m-am pus sa schimb softul routerului meu TP-Link TL-WR542G. Procedura a mers ok insa pe urma mi s-a schimbat ip-ul dat de upc. Am intrat in contul meu de la dyndns.org si i-am modificat ip-ul. A mers cateva minute ok g-boxul insa pe urma nu a mai functionat si cred ca am comis o greseala: in contul de dyndns.org am dat la my services Delete Host. Pe urma am refacut acelasi host in acelasi cont insa nu mai functioneaza deloc, in sensul ca nu mai am peers online de la pranz(cand am facut update de firmware la router). Setarile in router le-am facut ok: dream-ul are net, am deschis porturile in router (UDP), am rezervat un ip pentru dream. Imi scapa mie ceva de nu devin online peer-ii? Nu am modificat ceva ? Gbox-ul functioneaza cu cardul local.


  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Roaga pe cineva sa dea un ping catre hostul tau si vezi daca raspunde (atentie, sa-ti spuna si ce IP raporteaza). Asta ar fi primul pas. Inteleg ca la dream te poti lega, inseamna ca LAN-ul e OK. Da totusi un ping catre ping si vezi daca raspunde rapid (intre 1 si 3 ms). Spune ce ai reusit si apoi continuam.

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca stergi un cont la dyndns dureaza 1 zi pana se updateaza dnsurile cu noile setari!

    da un ping catre hostu tau si vezi ce replay zice !
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca e de la router. Dream-ul e setat pe DHCP , isi ia IP-ul setat in router la Address Rezervation, iese pe net insa nu vede online niciun peer din gbox. Daca setez un ip fix in Dream si il pun si la Address Rezervation tot nu merge. Daca nu pun nimic la Address Rezervation si dau DHCP in Dream pana isi ia un IP apoi debifez casuta DHCP, iar la Virtual servers (unde deschid porturile) setez ip-ul din Dream merge. Daca pun pe urma iarasi acel IP la Address Rezervation in router, dupa reboot sharing-ul se opreste.


  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai rugat pe cineva sa dea un ping catre vasilis.dyndns.org (sau care o fi contul tau)?

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man,fa in urmatorul fel:
    pune exact ip care ai avut inainte,fix nu dhcp,vezi porturile sa fie udp/tcp deschise,doar ftp si telnet sunt tcp.iar la dyndns nu trebuia sa dai delete ci trebuia sa modifici host ip.
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top