Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Educator Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nowhere land
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default mym favorit qiestion :)


    can any1 can redirect me to a place where i can find some patches for medion 4410r. it looks fine, i use firmware 10.34 and boot 10.03, and when i changer the kes with my remote nothing happens, so please if some1 is able to help, help over here, salut
    Knowledge is power

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hi xnowell,
    you are a man of many languages, what are they saying here;

    HIVION

  3. #3
    Banned Member Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Coast of Ionian Sea
    Posts
    1,040
    Posts Thanks / Likes

    Default

    it's German... Electronics Repair Forum
    No GUTS!No GLORY!
    .

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Zoren View Post
    it's German... Electronics Repair Forum
    thanks then,
    no connection of the two

  5. #5
    Banned Member Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Coast of Ionian Sea
    Posts
    1,040
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cogil it's Translated like this:

    Error description and message:

    I have the following problem: During operation suddenly the equipment went out. A cause was burning the safety device VA601 through. After their replacement the equipment functioned again, however the fuse blew short time later again, and that, although the equipment was only in the condition By enterprise. After the renewed exchange the picture shows a black strip (approx. 25%) at the lower contour and the picture is drawn up also in 4:3 mode over the entire picture tube width with distortions at the upper corners. In addition all Sendereinstellungen were deleted.

    The equipment showed wavelike distortions at the left and right contours, which disappeared in the course of the enterprise however since longer after switching on on.
    it's purely electronics repair forum...........
    No GUTS!No GLORY!
    .

  6. #6
    Educator Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nowhere land
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default


    well, thanx a lot to bouth of u for the time, at least i stil hope after all this time that ill find some good software repaers for this box, salut
    Knowledge is power

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top