Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: PB image 5.04

  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default PB image 5.04

    ma chinui de 2 zile sa rezolv o imagine deasta si sa ma ia draq daca reusesc.
    e pt dBox2.

    ii dau tot ce trebe , puse ca la carte unde trebe , iar cind ma duc in Emu sa-l schimb , nu-mi apare numai camd2 ( il urasc deja ).

    a reusit cineva sa-i bage camuri , keys si sa mai si mearga

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    @badboy
    Cu "Online-update" ai incercat deja?
    Dreambox 7020HD V2 / Dreambox 800HD

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am dbox2-nokia si merge bine cu PB5.04... am avut probleme cu cardul mmc (daca ai in box) - trebuie formatat inainte sa fie instalat PB 5.04 (setarile pt. PB 503 sint incompatibile cu vers. 504). La camuri: eu am instalat direct de pe net... "online-update", dar se poate si "offline", downloadezi ce vrei de la PB (http://www.pb-powerboard.com/board/i...hp?act=uportal click "PB-ENIGMA"...) copiezi in 0:/tmp/ si instalezi-"offline-update". Metoda cea mai grea: copiezi camul in var/bin dai attrib=755, copiezi fisierele config. unde trebuie (var/key/..) si editezi emulatoren.xml in 0:/var/tuxbox/config/. La fel poti instala plugin, skin, key de pe PB-powerboard.com dar sa fii foarte atent la spatiu liber in flash!- poti verifica in menu>setup>PB-menu>system-infos>memory info.
    Loui.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    807
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai simplu este instalare offline a emulatoarelor,copiezi emu in tmp si din menu dai -offline-update-
    a mers cu mgcamd,camd3 dar nu am reusit cu gbox-ul desi ami arata ca instalarea a fost ok

  5. #5
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema e ca , eu le copiez in tmp , dar dupa ce dau reset la box , nu mai sint acolo.

    am editat si emulatoren.xml , dar nu-mi mai arata nici macar camd2 , acum , cu toate ca la pornire i-mi scrie sa astept pina se activeaza camd2.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Saint Kitts And Nevis
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa tre sa pui in emulatoren.xml si apare :

    <emulist>
    <emu text="Camd2" emufilename="camd2" emuzusatz="" killall="" />
    <emu text="gbox" emufilename="gbox" emuzusatz="" killall="" />
    </emulist>

    Fisierul gbox il pui in var/bin iar fisierele de configurare in var/keys.

  7. #7
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa arata emulatoren.xml al meu , ce l-am facut eu

    <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" ?>
    <emulist>
    <emu text="Camd2" emufilename="camd2" emuzusatz="" killall="" />
    </emulist>
    <emu text="Camd3" emufilename="camd3" emuzusatz="" killall="" />
    </emulist>
    <emu text="Mgcamd" emufilename="mgcamd" emuzusatz="" killall="" />
    <!--
    text= <OSD Name>
    emufilename= <camd binary>
    emuzusatz= <daemon binary>
    for netpilot daemon binary <netpilot> <IP> <rdgd Port> <netPort> emuzusatz= <netpilot IP rdgdPORT netPORT>
    deactivated "external app managemment" in the radegast.cfg file is relevant
    killall= <camd binary> <daemon binary> <camd binary> etc etc etc
    the sequence nonrelevant
    -->

    dar tot nu-mi arata nimic in Emu.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Saint Kitts And Nevis
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu arata nimic pentru ca nu l-ai editat bine.Ia incearca sa-l pui asa:

    <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" ?>
    <emulist>
    <emu text="Camd2" emufilename="camd2" emuzusatz="" killall="" />
    <emu text="Camd3" emufilename="camd3" emuzusatz="" killall="" />
    <emu text="Mgcamd" emufilename="mgcamd" emuzusatz="" killall="" />
    <emu text="gbox" emufilename="gbox" emuzusatz="" killall="" />
    </emulist>
    <!--
    text= <OSD Name>
    emufilename= <camd binary>
    emuzusatz= <daemon binary>
    for netpilot daemon binary <netpilot> <IP> <rdgd Port> <netPort> emuzusatz= <netpilot IP rdgdPORT netPORT>
    deactivated "external app managemment" in the radegast.cfg file is relevant
    killall= <camd binary> <daemon binary> <camd binary> etc etc etc
    the sequence nonrelevant
    -->

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine merge perfect gbox!


    <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" ?>

    <emulist>
    <emu text="Gbox" emufilename="gbox" emuzusatz="" killall="" />
    </emulist>

    <!--
    text= <OSD Name>
    emufilename= <camd binary>
    emuzusatz= <daemon binary>
    for netpilot daemon binary <netpilot> <IP> <rdgd Port> <netPort> emuzusatz= <netpilot IP rdgdPORT netPORT>
    deactivated "external app managemment" in the radegast.cfg file is relevant

    killall= <camd binary> <daemon binary> <camd binary> etc etc etc
    the sequence nonrelevant
    -->

    Si emulatoren.config :

    i:ca_anzeige=0
    i:emu_anzeige=0
    i:emumenulock=0
    i:hideemumenulocked=0
    s:emu=Gbox
    s:ucode=ucode_intern.bin

    eu i-am scos games sa am mai mult spatiu si am editat xml din linux.
    350 kg de scule!

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La "offline-update" : ce copyezi in var/tmp este in RAM, nu in flash, deci dupa reset "dispare". Ca sa mearga, dupa ce ai copiat in /tmp ce ai dat jos dela PB-enigma, trebuie sa apare in meniul offline-update, dai ok pe el si restul face boxul (despacheteaza, copiaza in flash la locul potrivit, etc.) si apare si in lista cu camuri. Copiezi in /tmp fisierul xxx.tar.gz (pachet linux) nu trebuie sa modifici nimic la el. Sa faci la fel cu key. Sa nu faci update la camul activat schima pe alt cam sau la camd2, dupa update de key dai "camd-reset".
    Loui.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top