Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Cool skystar2 notebook

    as vrea sa stiu daca se poate care ar fi cea mai ok configuratie in ideea in care as vrea sa am semnal de satelit pe laptop. cel mai departe studiat , vazut site tecnisat si vazut skystar usb plus m care lojic la noi inca nu e:P) , in afara de astea ce posibilitati as mai avea?:P) ma gandeam la un card pt pcmcia sau inclusiv o placa care sa se poate instala in interiorul notebookului.
    astept sujestii:P)

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gasit pana acum

    Code:
    http://www.shopbot.com.au/p-39803-565932.html
    si

    Code:
    http://www.testberichte.de/test/produkt_tests_genius_videowonder_cardbus_dual_p59856.html

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    156
    Posts Thanks / Likes

    Smile Salut

    Iti dau o sugestie. Cel putin la mine merge perfect pe laptop. Iti recomand cu toata caldura placa pe USB SkyStar USB. La capitolul semnal eu stau in Brasov si am semnal la laptop cu aceeasi antena de 90 ceva in jurul a 75% din semnal. Folosesc aceeasi antena cu un LNB cu dubla iesire unul la laptop unul la calculator, deoarece am si o placa "normala"...care nu scoate mai mult de 70% cel putin pe Hotbird. Pe Astra se duce la 92-93...
    Si nici la pret nu e prea piperata ... zic eu ... si o poti gasi la adresa magazinului din Brasov si anume la firma Peruvision.
    http://www.peruvision.ro/
    Bafta multa!
    James.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default SS usb

    Merge si cu Alt DVB sau numai cu ProgDVB?

  5. #5
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Frate eu am cumparat ieri o placa (Skystar usb plus ) de la peruvision , si nu o vede progdvb-ul sub nici o forma da { device not started } (?


    O vede doar la audio devices ca ( Sky Star USB Plus DBA/DVB-S )


    a mai cumparat cineva placa asta?

    help pls(

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

  7. #7
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar nu are nimeni modelu asta Skystar usb plus ?

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am SS2 USB PLus cu telecomanda,luata in februarie din Timisoara,functioneaza perfect cu ProgDVB,AltDVB si cu DVBViewer-ul de origine.Insa am o mica problema,de exemplu pe Das Erste sau pe ZDF de pe ASTRA 19,2(si cate oadata si pe alte canale)apar niste patrate pe imagine si chiar se si blocheaza.Acest lucru se intampla cand semnalul Frame rate depaseste 700.000.La alte posturi cu frame rate pana in 600.000 e totul O.K.Care ar putea fi cauza.Alimentatorul scoate 5V,pe site-ul de origine spune de 12V,am vorbit cu cineva si al lui are 12V.Am vorbit cu cineva de la tehnic de la Timisoara cand mi-am luat un DB 500,si a spus sa merg cu el la ei.Daca si la altii face asa va rog sa postati,sa nu mai bat drumul din Resita la Timisoara degeaba.Multumesc !
    P.S.Am instalat si pe PC-ul in care am SS2 din 2003 (care merge O.K.si peste 1.000.000 Frame rate ) si cu cel pe USB tot la fel face ca pe Laptop.

  9. #9
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mie imi da eroare cand pornesc progdvb-ul zice ca nu gaseste systar2!

    la tine nu da eroare?

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prima data conectez USB-ul lui SS2,apoi conectez alimentarea , apare de fiecare data Find New Device cand il pun in alt USB (am 4 buc.)si apoi pot sa pornesc oricare program ProgDVB,AltDVB sau DVB Viewer si merg toate o.k (prefer ProgDVB pentru lista de canale mai prietenoasa,in schimb ca stabilitate e mai bun Alt DVB).Eventual vezi in Settings, Device list sa bifezi Skay Star 2 ,dai Start apoi O.K.Ar trebui sa mearga.

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Eu am SS2 USB PLus cu telecomanda,luata in februarie din Timisoara,functioneaza perfect cu ProgDVB,AltDVB si cu DVBViewer-ul de origine.Insa am o mica problema,de exemplu pe Das Erste sau pe ZDF de pe ASTRA 19,2(si cate oadata si pe alte canale)apar niste patrate pe imagine si chiar se si blocheaza.Acest lucru se intampla cand semnalul Frame rate depaseste 700.000.La alte posturi cu frame rate pana in 600.000 e totul O.K.Care ar putea fi cauza.Alimentatorul scoate 5V,pe site-ul de origine spune de 12V,am vorbit cu cineva si al lui are 12V.Am vorbit cu cineva de la tehnic de la Timisoara cand mi-am luat un DB 500,si a spus sa merg cu el la ei.Daca si la altii face asa va rog sa postati,sa nu mai bat drumul din Resita la Timisoara degeaba.Multumesc !
    P.S.Am instalat si pe PC-ul in care am SS2 din 2003 (care merge O.K.si peste 1.000.000 Frame rate ) si cu cel pe USB tot la fel face ca pe Laptop.
    Mai,mai.mai.Ce eroare.Recitind textul am observat ca in loc de Bit rate am scris Frame rate.Scuze pentru cei au luat-o de buna si pentru cei cunoscatori primesc cu capul plecat tot oprobiul vostru.O merit.Alta data am sa recitesc totul inainte de apas pe Submit Reply.
    .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top