Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    ionut742000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Probleme receiver Digi Tv

    Salut.Din noiembrie anul trecut m-am zbatut sa-mi fac un abonament la Digi...
    Instalarea s-a facut anul acesta in luna iunie.Am o farfurie si doua receivere in doua camere separate...
    Prima problema a fost ca nu mai intra curent in receiver.Am dat on off de la butonul din spate si si-a revenit.
    A doua zi a facut la fel numai ca nu si-a mai revenit...apareau doar trei linii orizontale pe display...
    .................................................. .................................................. .....
    Receiver-ul e in service...ok...sa vedem ce o mai fi.

    A doua problema a aparut la al doilea receiver...in mod stand by...afiseaza ora...
    Am constatat ca nu mai afisa ora curenta(in acel moment era 6 dimineata)ci afisa 1:
    Dupa aceasta,nu am putut pornii receiver-ul cu telecomanda si nici manual...
    Asa incat iar m-am folosit de butonul on off din spate...
    Dupa asta a mers ok.Sper sa nu mai faca figuri...
    De la ce e asta oameni buni?
    Poate cineva sa-mi raspunda?
    E un bug?
    Sau sunt receiverele prost fabricate?
    Sunt incepator in ale tv prin satelit dar deja mi-a intrat microbul in sange...

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by ionut742000 View Post
    ...Sunt incepator in ale tv prin satelit dar deja mi-a intrat microbul in sange...
    sal'
    te-a prins si pe tine, nu-i asa ? stai sa vezi asta-i doar inceputul
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by ionut742000 View Post
    Salut.Din noiembrie anul trecut m-am zbatut sa-mi fac un abonament la Digi...
    Instalarea s-a facut anul acesta in luna iunie.Am o farfurie si doua receivere in doua camere separate...
    Prima problema a fost ca nu mai intra curent in receiver.Am dat on off de la butonul din spate si si-a revenit.
    A doua zi a facut la fel numai ca nu si-a mai revenit...apareau doar trei linii orizontale pe display...
    .................................................. .................................................. .....
    Receiver-ul e in service...ok...sa vedem ce o mai fi.

    A doua problema a aparut la al doilea receiver...in mod stand by...afiseaza ora...
    Am constatat ca nu mai afisa ora curenta(in acel moment era 6 dimineata)ci afisa 1:
    Dupa aceasta,nu am putut pornii receiver-ul cu telecomanda si nici manual...
    Asa incat iar m-am folosit de butonul on off din spate...
    Dupa asta a mers ok.Sper sa nu mai faca figuri...
    De la ce e asta oameni buni?
    Poate cineva sa-mi raspunda?
    E un bug?
    Sau sunt receiverele prost fabricate?
    Sunt incepator in ale tv prin satelit dar deja mi-a intrat microbul in sange...
    ai incercat un up-grade de soft ? de citeva ori am patit si eu aceeasi problema. intrebind pe forum am aflat solutia. te pozitionezi pe protv international, tii apasat ch+ ch- citeva secunde dupa care receptorul se reseteaza si apare ecranul cu incarcarea softului. dupa ce isi face nervii se restarteaza si ai versiunea 1.04 din februarie 2007.

    succes,
    Last edited by ursul baloo; 22nd June 2007 at 13:15.
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  4. #4
    ionut742000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    ai incercat un up-grade de soft ? de citeva ori am patit si eu aceeasi probleme. intrebind pe forum am aflat solutia. te pozitionezi pe protv international, tii apasat ch+ ch- citeva secunde sdupa care receptorul se reseteaza si apare ecranul cu incarcarea softului. dupa ce isi face nervii se restarteaza si ai versiunea 1.04 din februarie 2007.

    succes,
    merci frumos...dar nu se poate din meniu?Ca am vazut ca exista optiunea asta acolo?Dar imi era frica sa nu se intample altceva...

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by ionut742000 View Post
    ...nu se poate din meniu?...
    exclus. incearca ce ti-am zis. merge garantat.
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  6. #6
    ionut742000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    exclus. incearca ce ti-am zis. merge garantat.
    Ok,merci frumos inca o data.sper sa nu mai am probleme.

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by ionut742000 View Post
    ...sper sa nu mai am probleme.
    ti-a functionat ?
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  8. #8
    ionut742000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    ti-a functionat ?

    Inca nu am avut ocazia..Sunt la job ca omul..
    Cred ca deseara incerc...Abia astept!

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    http://handbook.satcodx.com/satcodx.pdf

    cauta aici, la pag. 254- 255, unde sint informatii despre intelsat 10-02. unde vezi data urmat de sw acolo este soft-ul pentru tipul de receptor.
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  10. #10
    ionut742000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    [quote=ursul baloo;359062]http://handbook.satcodx.com/satcodx.pdf

    cauta aici, la pag. 254- 255, unde sint informatii despre intelsat 10-02. unde vezi data urmat de sw acolo este soft-ul pentru tipul de receptor.[/quote


    Am executat operatiunea asa cum mi-ai zis...a decurs normal...Sper sa nu mai am probleme cu receiver-ul...
    Mersi pt sfaturi si voi mai revenii cu alte intrebari...

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    [quote=ionut742000;359554]
    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    http://handbook.satcodx.com/satcodx.pdf

    cauta aici, la pag. 254- 255, unde sint informatii despre intelsat 10-02. unde vezi data urmat de sw acolo este soft-ul pentru tipul de receptor.[/quote


    Am executat operatiunea asa cum mi-ai zis...a decurs normal...Sper sa nu mai am probleme cu receiver-ul...
    Mersi pt sfaturi si voi mai revenii cu alte intrebari...
    sa mai spui si altora care se vor intilni cu aceeasi problema...
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  12. #12
    ionut742000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    [quote=ursul baloo;360299]
    Quote Originally Posted by ionut742000 View Post

    sa mai spui si altora care se vor intilni cu aceeasi problema...
    am mai avut o singura chestie mai ciudata...eram pe teletext si nu mai puteam iesii din el.E clar problema de soft...sper totusi sa ma bucur de receiver si sa mearga mult timp...
    Altceva...ar fi ca am scanat satelitul Thor...am prins o groaza de programe dar nu merge nici unul...ciudat insa ca de pe Thor imi merg programele de radio...

    O alta intrebare...este adevarat ca atunci cand ploua mai serios,cei de la baza Digi opresc semnalul?Ca asa am auzit....Pana acum am prins doar o ploicica...cateva minute mi-a aparut semnal slab etc
    Daca e adevarat ca sunt probleme atunci cand ploua e trist...
    Last edited by ionut742000; 25th June 2007 at 14:09.

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    [quote=ionut742000;360419]
    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    ...eram pe teletext si nu mai puteam iesi din el...
    ...pe Thor imi merg programele de radio...
    erai pe teletext-ul din telecomanda televizorului sau a receptorului ?
    pe thor 3 conform http://www.lyngsat.com/thor3.html ar trebui sa-ti intre toate fta-urile, inclusiv posturile de radio. canalele tv nu-ti intra fiindca sint codate connax sau cryptoworks. cu receptorul de la digi n-ai nici o sansa sa le vezi. momentan.
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    [quote=ionut742000;360419]
    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    ...este adevarat ca atunci cand ploua mai serios,cei de la baza Digi opresc semnalul?Ca asa am auzit....Pana acum am prins doar o ploicica...cateva minute mi-a aparut semnal slab etc
    Daca e adevarat ca sunt probleme atunci cand ploua e trist...
    nu opreste nimeni up-link-ul de la baza digi. daca ar face asta ar insemna sa-si bata cuie in talpa. problema este din cauza plafonului gros de nori, corelata cu dimensiunea antenei: daca digi ar da in kit-uri antene mai mari (1,1 m), ar mai ramina o rezerva de semnal care sa asigure receptia satisfacatorare in conditii meteo dificile. daca cauti prin forum o sa gasesti si unele raspunsuri la aceasta intrebare.
    da, este trist. bucuria este ca dureaza putin. ploaia.
    Last edited by ursul baloo; 25th June 2007 at 14:16.
    ... strong like Baloo The Bear !
    www.xmissy.nl
    www.dump.com
    www.redtube.com
    Latitude: 44.455°
    Longitude: 26.048°
    Latitude: -42.869°
    Longitude: 147.328°
    Latitude: -46.404°
    Longitude: 168.356°

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=20

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=25

    pentru ce mizerii a scris aici nenea ********de sw astept scuze ! daca nu ma retrag de pe rdi !

  15. #15
    ionut742000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    [quote=ursul baloo;360422][quote=ionut742000;360419]

    erai pe teletext-ul din telecomanda televizorului sau a receptorului ?

    Eram pe telecomanda receiver-ului...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top