Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35

Thread: yamal 201

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    dead sea
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default yamal 201


    hi all
    i want to know how to get internet from this sat i just got a 6 feet dish dnt know abt the signal and providers any website or any other help
    secondly where can i get ren tv on c band its vaailable on ku band beam of this sat but i dnt know i can get it or not .
    Und Tschüss!

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by deutsch View Post
    hi all
    i want to know how to get internet from this sat i just got a 6 feet dish dnt know abt the signal and providers any website or any other help
    secondly where can i get ren tv on c band its vaailable on ku band beam of this sat but i dnt know i can get it or not .

    U need to tell us where is ur location and then friends will help and suggest u how to get ren tv channels from ur region.


    Thanks.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  3. #3
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Chennai, India
    Posts
    2,090
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yan naing View Post
    U need to tell us where is ur location and then friends will help and suggest u how to get ren tv channels from ur region.


    Thanks.
    He is in Israel.

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Chennai, India
    Posts
    2,090
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by deutsch View Post
    hi all
    i want to know how to get internet from this sat i just got a 6 feet dish dnt know abt the signal and providers any website or any other help
    secondly where can i get ren tv on c band its vaailable on ku band beam of this sat but i dnt know i can get it or not .
    You can get Ren tv in C band on Yamal 202 49E. Its footprint covers Dead Sea. But in Ku band you are outoffoot print

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    dead sea
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thank u my friends very useful information but i am not in israel , in srilanka these days i need internet from some satellite using dvb card is it possible with yamal . and what about ren tv ku beam in srilanka
    Und Tschüss!

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    THAILAND
    Posts
    1,437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by deutsch View Post
    thank u my friends very useful information but i am not in israel , in srilanka these days i need internet from some satellite using dvb card is it possible with yamal . and what about ren tv ku beam in srilanka
    IS THERE A DEAD SEA IN SRI LANKA ?

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Chennai, India
    Posts
    2,090
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by C-BAND View Post
    IS THERE A DEAD SEA IN SRI LANKA ?

  8. #8
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Chennai, India
    Posts
    2,090
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by deutsch View Post
    thank u my friends very useful information but i am not in israel , in srilanka these days i need internet from some satellite using dvb card is it possible with yamal . and what about ren tv ku beam in srilanka
    None of the Ku beams of Russia reaches Srilanka. At the most they reach northern parts of India. C band Ren is getable in Srilanka. For Ku band you might need a very big dish (bigger than C band Ren).

    Your location is showing you as Dead Sea.

  9. #9
    FINISHED&GONE WITH SILENT Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    2,675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by deutsch View Post
    thank u my friends very useful information but i am not in israel , in srilanka these days i need internet from some satellite using dvb card is it possible with yamal . and what about ren tv ku beam in srilanka
    dear friend, u cannot receive atleast a single tp from Yamal 201 sat in srilanka
    , but u can get it from yamal 202 (both internet data and ren tv)

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    dead sea
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thanks u george kamal by the way ppl like lnb15 k and cband destryoing this forum , it does not matter from where i belong . if i mentioned dead sea it doest,t mean that i am over that sea all the time . i have seen some other locations like in a weird room over the moon etc etc. admins do take notice of this/
    thanks
    Und Tschüss!

  11. #11
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Chennai, India
    Posts
    2,090
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by deutsch View Post
    thanks u george kamal by the way ppl like lnb15 k and cband destryoing this forum , it does not matter from where i belong . if i mentioned dead sea it doest,t mean that i am over that sea all the time . i have seen some other locations like in a weird room over the moon etc etc. admins do take notice of this/
    thanks
    Dear Deutsch, I was not laughing at you. I replied to you as I thought you were in the Dead Sea as your location showed that. And after you said that you were in Srilanka I replied for that question accordingly. See my post above George. George also said the same after seeing my reply.
    So don't get angry.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by C-BAND View Post
    IS THERE A DEAD SEA IN SRI LANKA ?
    Probably lot of DEAD ppl in the SEA

  13. #13
    FINISHED&GONE WITH SILENT Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    2,675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by deutsch View Post
    thanks u george kamal by the way ppl like lnb15 k and cband destryoing this forum , it does not matter from where i belong . if i mentioned dead sea it doest,t mean that i am over that sea all the time . i have seen some other locations like in a weird room over the moon etc etc. admins do take notice of this/
    thanks
    dear friend ,dont mind about this type of posts even if its hurts u.

  14. #14
    Banned Member Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Coast of Ionian Sea
    Posts
    1,040
    Posts Thanks / Likes

    Default

    some posters don't seem to realized that joking around or even fooling around is not always preferred on simple thread question as this one....
    No GUTS!No GLORY!
    .

  15. #15
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Chennai, India
    Posts
    2,090
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by Zoren View Post
    some posters don't seem to realized that joking around or even fooling around is not always preferred on simple thread question as this one....
    He just said that for joke but....... May be no jokes needed here

    Deutsch I am really sorry if I had hurt you.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top