Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default Fisierul sss.ttt

    Cine are instalat Dreambox Manager Suite , sa imi dea fatalul fisier sss.ttt ?

  2. #2
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Cine are instalat Dreambox Manager Suite , sa imi dea fatalul fisier sss.ttt ?

    Eu am instalat Dreambox Manager Suite dar fatalul fisier sss.ttt nu e in el


  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci sa`l ia dracu . NU mai merge nici versiunea 1 , ca cica nu gaseste sss.ttt , nici versiunea 2 care crapa .

    Softurile vietii ...

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default O fi ...

    O fi ... psssttt !

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********//antene/sss.jpg[/IMG]

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merge DreamboxManagerSuite Version 2 (1.0.0.7 upgradat la 1.0.0.9)
    Nu am gasit acel fisier in folderul programului.

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai vista si gemini 3.60 ?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vista? asta e vreo distributie linux? lol
    windows xp pro + dm500 + pli helenite (cred ca a mers si cu gemini)
    vad ca voi aveti versiune 1!

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am primit raspuns de la "fabricant" : e de vina Gemini 3.60 care are o noua rutina pentru screenshoturi , care nu se intelege deloc cu Screenshot Manager .

  10. #10
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Am primit raspuns de la "fabricant" : e de vina Gemini 3.60 care are o noua rutina pentru screenshoturi , care nu se intelege deloc cu Screenshot Manager .

    fabricantul cred ca nu stie nici el ....eu am gemini 3.60....dar n-am vista

    in alta ordine de idei nu-i mare lucru softul asta ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top