Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm600 si maxtv 3 lnb

    1.Fericit ca am fakut rost de un dm600-pvr...
    2.Curios... pe opticum merge perfect (semnal cam slab) ; pe dm600 cu gemini 3.60.... nu reusesc sa instalez cei trei sateliti (sirius,hotbird,eut w2)... ;
    NEEED HEEELP PLS...
    Pls a instalat cineva un Dm500 pe maxtv , 3 lnc-uri diseqc 4 ; cartela conax?

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci ai 3 LNB cu un diseqc ?

    Meniu > Settings > Channel search > Satellite configuration .

    Aici alegi : non standard si urmeaza sa pui 3 sateliti dupa cum urmeaza :

    Hotbird : LNB 0 > next > La mod diseqc alegi 1.1 , iar mai jos A/A . Apesi verde , sa salveze
    Sirius : LNB 1 > next la fel doar ca alegi A/B etc
    W2 : LNB2 > next etc .. alegi B/A

    A/A intrarea 1 a switchului diseqc (daca e antena fixa asta e LNB principal)
    A/B intrarea 2
    B/A intrarea 3 ...

  3. #3
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1/2 de off topic
    Sa ne zici si noua cum se comporta sursa de alimentare de la 600 peste ceva timp. Erau niste discutii precum ca ar crapa destul de repede. Nu-ti urez asta dar chiar sunt curios daca este real sau nu.

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se zice ca s`au retras toate acele modele cu probleme la alimentator , si acum e ok .

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.Mersi *********- incercat ceva in genul acesta.... ; o sa incerc cu ceea ce ai zis tu ; DE CE MI-E TEMA ...- Tinand cont de faptul ca antena este (fixa cu 3 lnb si diseqc cu 4 iesiri) putin "umbrita" imi era teama ca tunerul Dm600 sa nu fie mai putin sensibil decat cel de la Opticum7000 (la ala cei doi parametri privind calitatea semnalului sunt pe la 60....)
    2.Referitor la sursa..... : surca cu care vine "jucaria" atentie ! este de 2A ; ar trebui conform cu ceea ce zic ei sa fie 2.5 - Eu am luat un alimentator extern de la un LCD de 12V 3.6A si am rezolvat problema (sper)
    3.Atentie la HDD - trebuie "izolat" sa nu faka contact cu suportul metalic
    4.O sa pun ceva poze cu el
    Seek For Guidance....

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default


  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default


  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default


  9. #9
    Bagator de seama Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    481
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine are sursa de 2.5A.Hardul are o izolatie profi (a venit cu hdd de 80 direct)
    L-am cumparat acum 2 sapt (dmm dubai).

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca seria din iunie incoace e mai ok decat seria 0 .

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    1,495
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum e cu tuneru' la seria 600?
    FAbian23

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fabian23 View Post
    Cum e cu tuneru' la seria 600?
    la ce te referi?
    Daca te referi la sensibilitate, nu sunt sigur inca de raspuns...
    1.Daca scula e buna , si tinand cont de faptul ca am antena cam "umbrita" si stiu sa setez dreamu...... as zice ca tunerul e mai slab decat cel de la Opticum 7100Cr (pe asta am semnal... pe dream nu imi face lock pe nici un transponder de pe sirius/hot/w2)

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inseamna ca nu ai butonat corect ...

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Inseamna ca nu ai butonat corect ...
    totusi....
    SNR-UL ESTE INTRE 41 SI 59
    IN REST.... BLANK PE AUTOSERCH MULTISAT
    user define
    hot pe 0 cu diseq 1.1 AA
    astra pe 1 cu diseq 1.1 AB
    w2 pe 2 cu diseq 1.1 BA
    salvate ok
    cand scaneaza auto pe multisat... nu gaseste nici un transponder

    Conectare pe swich-ul diseq antenei:
    hot pe 1
    sirius pe 2
    w2 pe 3
    antena fixa cu 3 lnc (sirius in dreapta , hot in centru , w2 in stanga)


    Unde gresesc?

    are careva configuratiile pt maxtv salvate?
    PS. pe swich scrie diseqC 2 - ce inseamna?
    Multzumesc pt. rabdare...

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thread-ul se poate inchide ; problema rezolvata == tuner dvb "ars"!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top