Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    tulcea
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default DOLCE in Spania!

    Daca puiteti sa imi raspundeti va rog, ce diametru trebuie sa aiba o antena pentru a receptiona Dolce in Spania?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai mai intrebat o data dar se pare ca ai uitat .....

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    ...sau net-ul ii este oferit de curiero. si ii ajunge cu intirziere

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    tulcea
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Ai mai intrebat o data dar se pare ca ai uitat .....

    Ma gandeam sa pun intrebarea asta de ieri si iata din ce motiv: sunt clienti care afirma ca nu pot instala Dolce in Spania...ca nu ar merge, ca nu exista acoperire si ca instalatorii din zona refuza sa instaleze Dolce afirmand ca nu merge decat Digi sau Max.
    Am auzit doar azi 3 astfel de cazuri!

    Va multumesc pentru sprijin!

    Si KingB, chiar nu imi amintesc daca am intrebat candva de Dolce!

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    tulcea
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    ...sau net-ul ii este oferit de curiero. si ii ajunge cu intirziere
    Am vizitat si site-urile de pe net si vazusem care este acoperirea dar....voiam sa ma asigur.
    Ma gandeam ca stiti putintel mai mult si puteti sa ma ajutati.....

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te-am confundat cu dantruck , imi cer scuze .

    Semnal este in Spania doar ca e problema cu satelitul pentru ca e prea la est .

    39Est nu e ca 13Est , e mult mai la "stanga" , 44 de grade la est de sudul vostru , e cam greu de prins pt ca sunt copaci , colturi de acoperis , etc ...

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    toome, iata ce zice kingofsat despre hellassat in spania:
    http://en.kingofsat.net/beams.php?s=76

    iti alegi ce beam vrei si vezi ce si cum.

    succes !
    Last edited by ursul baloo; 20th June 2007 at 17:31.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    tulcea
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    toome, iata ce zice kingofsat despre spania:
    http://en.kingofsat.net/beams.php?s=37&b=37
    Multumesc!

    Stiam ca ma pot baza!
    Si.... am internet de la Romtelecom

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    si e mai bun ?
    vezi ca primul post este gresit. al doi-lea este despre hellassat.
    Last edited by ursul baloo; 20th June 2007 at 17:33.

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    tulcea
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    si e mai bun ?

    decat ...ce?

    Sau vrei sa stii cat de mult cade, sau se blocheaza mai ales cand am raportari urgente de facut!

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by toome View Post
    decat ...ce?

    Sau vrei sa stii cat de mult cade, sau se blocheaza mai ales cand am raportari urgente de facut!
    cool !si costa mult "distractia" ?
    Last edited by ursul baloo; 20th June 2007 at 17:37.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    tulcea
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    si e mai bun ?
    vezi ca primul post este gresit. al doi-lea este despre hellassat.
    Am observat si m-am descurcat!... multumesc inca o data!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top