Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Satellite Internet Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,101
    Posts Thanks / Likes

    Default body guard 555 help required


    dear friends,

    i installed new patch 1154 ver. in body guard 555 , and according to instructions i also activated the new patch,but tps is not open,plz help me.

    or i should install the old patch 1150 to open tps?

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    how were you able to install? i used a crossover cable, loaded the file, turned-on the receiver, and i got the error message that says i have the wrong ram, etc numbers.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Quetta Pakistan
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hello,

    With new Upgrade file this is the Problem...........

    For TPS Factory Default Ur Receiver and Retune ur Receiver u will get Tps

  4. #4
    Satellite Internet Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boknoy_ph
    how were you able to install? i used a crossover cable, loaded the file, turned-on the receiver, and i got the error message that says i have the wrong ram, etc numbers.

    dear i did it perfectly with 1154 but no tps, only absat.(may be ur downloaded file was corrupt)

    then again i installed old verion 1150,but same, absat is open no tps and no polsat

    tell me what to do plz tell urgently, i want to open tps

    thanks

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Quetta Pakistan
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hello,

    i just check it TPS is working

  6. #6
    Satellite Internet Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SHELLEYATICD
    Quote Originally Posted by boknoy_ph
    how were you able to install? i used a crossover cable, loaded the file, turned-on the receiver, and i got the error message that says i have the wrong ram, etc numbers.

    dear i did it perfectly with 1154 but no tps, only absat.(may be ur downloaded file was corrupt)

    then again i installed old verion 1150,but same, absat is open no tps and no polsat

    tell me what to do plz tell urgently, i want to open tps

    thanks

    thanks i did it,

    now working fine

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Quetta Pakistan
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    U r welcome

  8. #8
    Satellite Internet Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dear Khawaja sahib,

    once again thanks for ur kind info.

    tps and absat r fine , but polsat is not opening,can i put the manual keys in BG 555,how?

  9. #9
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nah, file is not corrupt. it does all this on ALL software versions im trying to install, on two separate receivers. congratulations on your successful update.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Quetta Pakistan
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default


    hello,

    Polsat is not working........

    Wait for new update......

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pl......................Z some body help
    By hamikhan in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 19th August 2006, 04:20
  2. technosat body guard 555
    By kamal.86 in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 25th April 2006, 22:49
  3. Replies: 1
    Last Post: 26th February 2006, 16:26
  4. video guard
    By mhegsi in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 20th November 2005, 10:16
  5. want techno sat body guard 555 software
    By scrombi in forum RDI - English
    Replies: 8
    Last Post: 26th May 2005, 14:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top