Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default Opticum! cod acces menu ?

    Va rog mult,daca cunoaste cineva ceva cod-uri pentru a putea avea acces in menu receptoru-lui,oricare ar fii ele....sau la telecomanda daca exista asa ceva?

    orice ajutor este bine venit !

    bobi.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI View Post
    Va rog mult,daca cunoaste cineva ceva cod-uri pentru a putea avea acces in menu receptoru-lui,oricare ar fii ele....sau la telecomanda daca exista asa ceva?

    orice ajutor este bine venit !

    bobi.
    Incearca 9339 si intri in meniul unde poti seta modul sharing sau key , asta numai daca softul receptorului este patchuit .

    PS. receptorul trebuie sa fie din seria opticum 4000a sau seria 7xxxCR

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stargate99ro: Mersii mult pentru raspuns ! Am incercat pina la urma am gasit la sectiunea Globo'Opticum,adevarul e ca am incercat un patch pe SL65 . A acceptat patch-ul dar dupa acea nu mi-a mai raspuns la comenzii receiverul.Receiverul si nici din telecomande,pe display apare 999y,cind il porneam mergea dar nu imi puteam sa intru in menu nicicum(nu mai lua nicio comanda).

    Pina la urma am reusit/noroc, sa revin la soft-ul vechi ptr SL.

    stargate99ro: nu stii ! ai auzit de patch-ul acesta cumva?Truman.EMU.1.3.60.Serbia.abs'' ,doar atit pot sa-ti spun ce am vazut,cind se porneste rec apare un cap de mort''sau asa ceva?

    bobi.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI View Post
    @stargate99ro: Mersii mult pentru raspuns ! Am incercat pina la urma am gasit la sectiunea Globo'Opticum,adevarul e ca am incercat un patch pe SL65 . A acceptat patch-ul dar dupa acea nu mi-a mai raspuns la comenzii receiverul.Receiverul si nici din telecomande,pe display apare 999y,cind il porneam mergea dar nu imi puteam sa intru in menu nicicum(nu mai lua nicio comanda).

    Pina la urma am reusit/noroc, sa revin la soft-ul vechi ptr SL.

    stargate99ro: nu stii ! ai auzit de patch-ul acesta cumva?Truman.EMU.1.3.60.Serbia.abs'' ,doar atit pot sa-ti spun ce am vazut,cind se porneste rec apare un cap de mort''sau asa ceva?

    bobi.
    Poate ca nu erau compatibile in totalitate software receptoarele , de softul acela nu am auzit , eu am un receptor opticum 4000a dar il am la tara si ma intereseaza doar jetix si cartoon pentru copii . Imaginea de boot se poate schimba la orice soft de globo-opticum .
    Last edited by stargate99ro; 21st June 2007 at 11:22.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI View Post
    @stargate99ro: Mersii mult pentru raspuns ! Am incercat pina la urma am gasit la sectiunea Globo'Opticum,adevarul e ca am incercat un patch pe SL65 . A acceptat patch-ul dar dupa acea nu mi-a mai raspuns la comenzii receiverul.Receiverul si nici din telecomande,pe display apare 999y,cind il porneam mergea dar nu imi puteam sa intru in menu nicicum(nu mai lua nicio comanda).

    Pina la urma am reusit/noroc, sa revin la soft-ul vechi ptr SL.

    stargate99ro: nu stii ! ai auzit de patch-ul acesta cumva?Truman.EMU.1.3.60.Serbia.abs'' ,doar atit pot sa-ti spun ce am vazut,cind se porneste rec apare un cap de mort''sau asa ceva?

    bobi.
    scrie clar la patch-ul acela ca trebuie telecomanda universala sau de opticum si sunetul merge doar prin iesirea digitala.

    Semnatura se incarca...

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @claudiuw - @stargate99ro than'k
    receiverul accepta patch-ul fara probleme(asta'i interesant),si cind il conectez la antSat merge fara probleme pe un singur canal(de pe astra19,la pornire imi cere acest satelit).Nu exista nicio posibilitate de a avea acces...?(oare cu un cod anume sau cu o alta telecomandaUniv care sa accepte cod-ul...?).Pe panoul'display-ul receiverului in timpul functionarii apare 999Y si nu mai dispare nicicum,nici daca butonez de la rec sau i dau reset nu se intimpla nimic.
    claudiuw_daca mai stii ceva detalii? as mai incerca inca odata sa vad,ca poate pina la urma !


    bobi.
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top